Bereczki Zoltán ismét a Magyar Színházban koncertezik

Bereczki Zoltán zenei karrierje évekkel ezelőtt indult, a 90-es években ismerkedett meg Váczi Eszterrel is – az énekesnő akkoriban Szörp nevű zenekarával, a színész pedig a Sketch nevű formációval állt színpadra. Most együtt lépnek fel az Illuzió turné következő állomásán.

 

„A közönség engem elsősorban színházból ismer, sokan nem tudják, hogy a kilencvenes években a Sketch nevű zenekarommal klubokban léptünk fel, ahogyan Váczi Eszterék is. Innen ismerjük egymást." – mesélte Bereczki Zoltán.

 

1 1

 

„Már akkor felfigyeltem a különleges hangszínére, ráadásul fantasztikus zenészekkel játszott együtt, gyakran meghallgattam őket. Később kikerültünk egymás látóköréből, másfelé vitt az élet, és akkor találkoztunk újra, amikor már a Váczi Eszter Quartettel koncertezett. Szeretem a számaikat, nemcsak a zenéjük áll közel hozzám, hanem erősek a szövegek is, és azt gondolom, akinek az élete fordulóponthoz érkezik, annak kötelező meghallgatnia a dalaikat. Ennek apropóján döntöttem úgy, hogy Esztert hívom vendégül az első idei nagykoncertemre, a Magyar Színházba" – tette hozzá a színész.

 

IMG 3936 1

 

Február 1-jén Váczi Eszter lép tehát színpadra Bereczki Zoltán mellett az Illúzió turné első idei állomásán. Több dallal készülnek, a közös múltból merítenek ihletet. Bereczki Zoltán, aki havonta, mindig új vendéggel tesz különleges zenei utazást saját- és vendégművészei zenei műfajába a Magyar Síznházban, elárulta, hogy a 2016-os tervei között új színházi darab, tavasszal új dalok és nagylemez is szerepel.

 

Illúzió koncert – Magyar Színház február 1. 19 óra

 

süti beállítások módosítása