EHTET: Továbbra is várják a pályázókat az arculattervezésre

Meghosszabbítják az Erdélyi Hivatásos Táncegyüttesek Találkozójának idei kiadásához meghirdetett arculattervezési pályázat határidejét, a szervezők július 20-ig várják a pályamunkákat.

 

A rendezvény a régió öt hivatásos, magyar táncegyüttesének (Hargita Nemzeti Székely Népi Együttes, Háromszék Táncegyüttes, Maros Művészegyüttes, Nagyvárad Táncegyüttes, Udvarhely Néptáncműhely) évente megrendezett vándorfesztiválja, amelynek 2016-ban a Háromszék Táncegyüttes ad otthont Sepsiszentgyörgyön.

 

banda henning 

Fotó: Henning János


A szervezők első lépésben egy kész logótervet várnak, amelyhez mellékelni szükséges minimálisan a következő alkalmazási felületek vázlatát: rendezvényplakát, polóterv, rendezvényhonlap terve. A pályázaton való részvétel díjmentes, egy pályázó több tervet is beküldhet. A legjobbnak ítélt pályamunka 3000 lejes bruttó pénzjutalomban részesül. A nyertes pályázónak vállalnia kell a teljes rendezvényarculati csomag elkészítését.


Beküldési határidő 2016. július 20. (szerda), éjfél. A pályázatot beküldeni, valamint a pályamunkák kivitelezéséhez szükséges információkat (brief, program, stb.) igényelni a noemi@hte.ro e-mail címen lehet. A XII. Erdélyi Hivatásos Táncegyüttesek Találkozójára 2016. október 13-16. között kerül sor.

 

süti beállítások módosítása