Színházi előadásokat is kínál a 25. Zempléni Fesztivál

Mintegy 60 programot, komolyzenei koncerteket, operát, operettet, színházi és táncelőadásokat, dzsesszkoncerteket, kirándulásokat, kiállításokat, családi és gasztronómiai programokat kínál a látogatóknak augusztus 12. és 21. között csaknem 40 helyszínen az idén 25 éves Zempléni Fesztivál.

Színházi előadásokat is kínál a 25. Zempléni Fesztivál Tovább

Megújult CAFe Budapest vár októberben

Bartók Béla művészete, 1956 hatvanadik évfordulója, valamint a magyar-lengyel szolidaritás éve áll az idei CAFe Budapest Kortárs Művészeti Fesztivál középpontjában október 7. és 23. között.

Megújult CAFe Budapest vár októberben Tovább

Hoppál Péter: Jövőre 66 milliárddal több jut kultúrára

A 2017-es költségvetés tervezetében 66 milliárd forinttal több állami forrás jut a kulturális ágazatnak, többek között a folytatódó kulturális infrastruktúra-fejlesztésnek és a növekvő fesztiváltámogatásnak köszönhetően - mondta el az Emberi Erőforrások Minisztériumának kultúráért felelős…

Hoppál Péter: Jövőre 66 milliárddal több jut kultúrára Tovább

3 hónapon át több mint 100 program - Indul az Óbudai Nyár

3 hónapon át több mint száz programmal, szabadtéri koncertekkel, színházi előadásokkal, filmvetítésekkel, kiállításokkal és gyerekprogramokkal várja a közönséget idén az Óbudai Nyár kulturális rendezvénysorozata, amely szombaton a Korok Napja fesztivállal indul.

3 hónapon át több mint 100 program - Indul az Óbudai Nyár Tovább

Fesztivállá bővül a Tisza-tavi Tour D'Opera

Kiállítások és bemutatók sokaságával, továbbá neves és fiatal előadók zenei produkcióival várja a látogatókat július közepén a Tisza-tavi kerékpártúra, a Tour D'Opera, mely idén Természet Operaháza elnevezéssel 3 napos fesztivállá bővül - közölte a rendezvény ötletgazdája és főszervezője.

Fesztivállá bővül a Tisza-tavi Tour D'Opera Tovább

Kocsis Zoltán: "Hiánypótló munkát végzek"

Hiánypótló munkát végez és hiátust tölt be a zenei életben Kocsis Zoltán kétszeres Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas karmester, zongoraművész és zeneszerző, aki jelenleg a Bartók Új Sorozatra és ennek befejezésére koncentrál.

Kocsis Zoltán: "Hiánypótló munkát végzek" Tovább