Jótékonysági céllal gyúr gombócot a Tünet Együttes a Szimplában

2016. január 16. szombat, 14:16

Január 17-én vasárnap a Tünet Együttes tagjai főznek a Szimplakert Házitáji Piacának Közös Lábosában. 

A Tünet Együttes közleménye:

 

A Szimplakert Házitáji Piacán minden vasárnap reggel a fakanál különböző civil szervezetek tagjainak kezébe kerül és a délre elkészült ebédből befolyt összeget más rászoruló szervezetnek, vagy olyan egyesületeknek, szövetségeknek, ajánlják fel, akiknek munkájára, tevékenységére szeretnék felhívni a figyelmet. Számunkra a kezdetektől fogva kiemelten fontos a társadalmi szerepvállalás, így rendkívüli örömmel fogadtuk a felkérést, hogy ebédet készítsünk a Közös Lábosban.  A terítékre ezúttal halászlé à la Tinda Pundi és túrógombóc, Szabó Réka specialitása kerül. Miközben pedig készülnek a finomságok Gőz István gyorstalpaló pantomimkurzust is tart kicsiknek és nagyoknak, mialatt Dj Pacalos a népzene és világzene legnagyobbjait varázsolja a piacra. A bevételt az Autisták Országos Szövetségének ajánljuk fel. 

 

Kozos Labos

 

Gyere ki hozzánk reggel 9-től állj be segíteni gomócot gyúrni, vagy csak Lakj jól velünk!

 

A közelgő új bemutatónk a Manna Produkcióval a Mary és Max is aktualitását adja, hogy felhívjuk a figyelmet az AOSZ munkájára. 2015 tavaszán a Bethlen Téri Színház és a Manna Kulturális Egyesület első alkalommal írt ki pályázatot fiatal, pályakezdő rendezők részére, Találkozások címmel. A pályázat egyik nyertese Valcz Péter, akik Gőz István és Grisnik Petra főszereplésével rendezi meg a Mary és Max című ausztrál gyurmafilm színpadi adaptációját. A bemutató ez év áprilisában a Bethlen Téri Színházban lesz. Valcz Péter elmondta, hogy az egyik szereplő Max, aszperger-szindrómás és, hogy minél többet tudjon meg a szindrómáról, annak megjelenési formáiról a közelmúltban felkereste Autisták Országos Szövetségét, akik örömmel segítik a fiatal rendező munkáját. 

 

Figyelem! Az alábbi, a cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a Színház.hu nézeteit tükrözik. Mi a hírt / eseményt közöljük le, a kommenteket nem tudjuk befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.