facebook
twitter
rss

2012. május 17., csütörtök - születésnapok: Cser Miklós, Csombor Teréz, Haumann Péter, Holl István, Szávai Viktória

Zenei alapok

a témát nyitotta: Lucy Knight | 2005. november 11. péntek, 02:00

új hozzászólás

norma6 | 2012. április 11. szerda, 16:46

Sziasztok!

A west side storyból keresem a somewhere c. dal alapját Barbra Streisand feldolgozásában. Aki tud segíteni, küldje el nekem a norma6@freemail.hu címre!

Előre is köszi.

válasz erre

laura0210 | 2012. április 10. kedd, 18:21

Úgy is nevezik hogy: ZERO TO HERO.

válasz erre
előzmény: laura0210 #149

laura0210 | 2012. április 10. kedd, 17:23

Sziasztok!

Sürgősen szükségem lenne egy tehetségkutatóra  a Herkulesből a Herkules, a hős alapjára.

Én tudom ajánlani az összes Légy jó mindhalálig alapot a Jeles tanuuló kivételével.

email címem:pinter.laura02101@gmail.com

válasz erre
1 hozzászólás

begabo | 2012. március 19. hétfő, 20:28

Szasztok!

Nagy szükségem lenne az Ének az esőben című musical hasonló című betétdalának zenei alapjára. Nekem is iskolai műsorhoz lenne rá szükségem. Ha valaki tud segíteni, kérem, küldje a begabo2@gmail.com címre!

Előre is köszönööööm!

válasz erre

kazsu1 | 2012. március 12. hétfő, 22:25

Szisztok!

Sürgősen szükségem lenne a Dzsungel Könyve musical Beindul a pofonofon  zenei alapjára. Osztályommal iskolai műsorra készülünk, ha valaki tud segíteni, küldje a dkazsu@gmail.com e-mail címre.

Előre is köszönöm

válasz erre

PericoFritz | 2012. március 10. szombat, 12:41

Esezmbe jutott még1 időközben... A kölyök: Ted, a kapitány...
Köszönöm! 

válasz erre

PericoFritz | 2012. március 10. szombat, 12:21

Jahm, és köszönöm előre is!

válasz erre

PericoFritz | 2012. március 10. szombat, 12:21

Sziasztok! A 'Hair: Nevem Berger' jó minőségű, magyar kórusos alapjára lenne szükségem sürgősen... Remélem vki tud segíteni!

Valamint a 'Katonadolog: Most és mindörökké' c. dal, ill. még a 'Rómeó és Júlia: Párbaj-Mercutio halála' magyar kórusos alapjára is alapjára is..

válasz erre

pobeda17 | 2012. február 28. kedd, 15:46

Sziasztok. A Napoleon Boulevard Legyetek jók ha tudtok dalának zenei alapjaira van szükségem. Ha megvan valakinek kérem küldje a pobeda17@yahoo.com címre.

Előre is köszönöm.

válasz erre

Wicuska | 2012. február 25. szombat, 23:29

Sziasztok!

El tudná valaki küldeni A dzsungel könyvéből a Beszélt a szél c. dal zenei alapját a vicaheim@yahoo.de címre? Sürgősen kellene egy iskolai műsorhoz.

Előre is köszi!

válasz erre

Csutak | 2012. február 23. csütörtök, 11:50

Sziasztok!

Sűrgősen szükségem lenne Xantus Barbara által az Aida című Musicalben - A Legdögösebb cucc című dalának zenei alapjára.

Ha bárki tud segíteni kérem küldje el nekem az e-mail címemre.

cím: ella86@freemail.hu

WElőre is nagyon megköszönöm!

válasz erre

rékuka | 2012. január 31. kedd, 19:18

Szaisztok!

A Valahol Európában című musical Mi leszek ha nagy leszek című dalának zenei alapjára lenne szükségem kis osztályom iskolai Ki mit tud? szerepléséhez.

Az alapot erre az email címre küldje kedves segítőm: szedlakreka@freemail.hu

Nagyon nagyon köszönöm a segítséget előre is!

válasz erre

baranytunde | 2012. január 31. kedd, 11:49

Szasztok!

Nagyon nagy szükségem lenne Bródy-Szabadnak születtél c. dal zenei alapjára.Az iskolánk ünnepi műsorába szeretném elénkeltetni a kórussal.

E-mail címem

mnebtunde@gmail.com

Köszönöm nagyon előre is!!!

Tünde

válasz erre

fireproof | 2012. január 23. hétfő, 21:50

Helló! 

nagyon hamar szükségem lenne, egy musical-re! Egy versenyhez kéne az alapja, mégpedig az "Jekyll & Hyde - Sose sírhatsz, ha fáj" című számra lenne szükségem, nagyon sürgősen!Előre is köszönöm! :) 

tticike@gmail.com  

válasz erre

Julka1988 | 2011. június 21. kedd, 07:36

Sziasztok!

A segítségeteket szeretném kérni!

Sűrgősen szükségem lenne a következő dalok jó minőségű alapjaira:

- Például Te, Te, Te

- Szerelemhez nem kell szépség

- A tranzisztor kor hajnalán

Nekem elsősorban musical, régi könnyűzenei és tánczenei alapjaim vannak! ha valakinek ilyesmiker van szüksége keressen meg bátran, ha tudok segítek!

Ha a fent említett három alap valakinek meg van kérem küldje el nekem a következő e-mail címek valamelyikére:

mjr@freemial.hu

hujberne.m.julianna@gmail.hu

Nagyon szépen köszönöm!

válasz erre

Radika | 2011. június 15. szerda, 17:19

Szia gesualdo!

Én nekem nagyon nagy szükségem lenne A dzsungel könyve teljes zenei alapjára, ha elküldenéd nagyon megköszönném.

E-mail: patrikradvanyi@gmail.com

Köszönöm

---

Radika

válasz erre
előzmény: gesualdo #74

gudbaj | 2011. március 13. vasárnap, 12:28

szia..én is pont ennek keresem az alapját. a sosem sírhatsz, ha fáj. na sikerül megkapnod, nem küldenéd el nekem? okteszter@freemail.hu

válasz erre
előzmény: csopke #134

csopke | 2011. február 4. péntek, 22:32

Sziasztok!

Két számnak keresem a zenei alapját, de nem jön össze sehogysem. Az egyszerűbb: Sose sírhatsz, ha fáj című. A másik...Hú! A szívemben titokban kezdetű dal. De csak a Krády-féle lenne jó. Mert annak egészen operettes hatása van. Ha valaki bármelyikben tud segíteni, kérem, TEGYE MEG! Nagyon fontos és, az igazat megvallva, sürgős is. Az e-mail címem: farkas.bea@index.hu

válasz erre
1 hozzászólás

Audioguru | 2011. február 2. szerda, 17:17
Hangosítás, audio felvétel
Audioguru 

www.audioguru.hu

Teljes körű demo anyag készítése, digitális masterelés, meglévő hanganyag javítása, hanganyag szerkesztés, audio guide hanganyag készítés, szignálok készítése színházaknak, intézményeknek.

http://www.youtube.com/watch?v=RaZddDOGRGk
válasz erre

erlinda | 2011. január 5. szerda, 18:56

Sziasztok!

Iskolai műsorhoz keresem Bródy Jánostól a Meg kéne kapaszkodni és a Szabadnak születtél számok zenei alapját. Ha valaki tud segíteni, nagyon megköszönném.

erlinda@freemail.hu

válasz erre