Operett


 • Bál a Savoyban - Halasi Imre Egerben vitte színre

  Bál a Savoyban - Halasi Imre Egerben vitte színre

  „Kicsike vigyázzon, egyszer nagymama lesz..." szólal meg sok-sok imerős dallam mellett október 17-én Ábrahám Pál: Bál a Savoyban című revüoperettjében, a Gárdonyi Géza Színházban. Az előadást Halasi Imre rendezi.  »
 • Debrecenben járt a Marica grófnő

  Debrecenben járt a Marica grófnő

  Első alkalommal lépett színpadra közös produkcióval a Budapesti Operettszínház, a debreceni Csokonai Nemzeti Színház és a Kodály Filharmónia Debrecen: Kálmán Imre népszerű operettje, a Marica grófnő bemutatója óriási sikert aratott a debreceni nagyszínházban. »
 • Új arculatot ígér az Operettszínház új vezetője

  Új arculatot ígér az Operettszínház új vezetője

  Más intézményekkel együttműködve az eddiginél is több koprodukciót, közös bérleteket, koncertszerű előadásokat, zenei ritkaságok bemutatását tervezi Lőrinczy György. »
 • Rusznyák Gábor A víg özvegyet rendezte Miskolcon

  Rusznyák Gábor A víg özvegyet rendezte Miskolcon

  A víg özvegyet mutatja be a Miskolci Nemzeti Színház október 17-én. Lehár Ferenc operettjének előpremierjét Rusznyák Gábor rendezésében már nyáron megtartották, az előadás szerepelt a Miskolci Operafesztivál műsorán is. »
 • Országos turnéra indul a Fogi Marica grófnője

  Országos turnéra indul a Fogi Marica grófnője

  Élő zenekari kísérettel, Csengeri Attila és Pankotay Péter főszereplésével október 3-án, a váci Dunakanyar Színházban mutatta be a Fogi-Bulvárszínház legújabb darabját, Kálmán Imre Marica grófnő című operettjét.  »
 • Lőrinczy György az Operettszínház új főigazgatója

  Lőrinczy György az Operettszínház új főigazgatója

  Lőrinczy Györgyöt nevezte ki a Budapesti Operettszínház élére az emberi erőforrások minisztere a pályázatokat elbíráló szakmai bizottság javaslata alapján. »
 • Debrecenbe viszi KERO® a Marica grófnőt

  Debrecenbe viszi KERO® a Marica grófnőt

  Budapest, Szentpétervár, Jekatyerinburg és Bécs után a debreceni Csokonai Színházban is láthatja a közönség a Marica Grófnőt, Kerényi Miklós Gábor rendezésében. A Budapesti Operettszínház szólistái a debreceni teátrum prózai tagozatával és énekkarával közösen mutatják be Kálmán Imre operettjét október 10-én. »
 • Klasszikusok új beállókkal az Operettben

  Klasszikusok új beállókkal az Operettben

  A szeptember végi és október eleji időszak igen csak sűrűre sikeredett az Operettszínház ifjú tehetségeinek. Hat fiatal is legendás szerepekben mutathatja meg magát az elkövetkezendő napokban. »
 • A Csárdáskirálynőt mutatja be az Újvidéki Színház

  A Csárdáskirálynőt mutatja be az Újvidéki Színház

  Kálmán Imre világhírű nagyoperettjét, a Csárdáskirálynőt mutatja be szombaton az Újvidéki Színház. »