Operett


 • Vérbeli operett lesz Szegeden - Videóinterjú A Csárdáskirálynő alkotóival

  Vérbeli operett lesz Szegeden - Videóinterjú A Csárdáskirálynő alkotóival

  Hétfőtől zajlanak A Csárdáskirálynő Dóm téri próbái. A főszereplők közül Bordás Barbarával, Boncsér Gergellyel és Szilágyi Tiborral készült interjú. A Budapesti Operettszínház vendégjátékát pénteken és szombaton láthatják a Szegedi Szabadtéri nézői. »
 • Egy vidám társasutazás története – Én és a kisöcsém Pécsett

  Egy vidám társasutazás története – Én és a kisöcsém Pécsett

  Eisemann Mihály és Szilágyi László "vidám társasutazását", az Én és a kisöcsém című operettet július 24-én a Káptalan utcai Szabadtéri Színpadon mutatják be. »
 • Csillag-díjak átadásával zárta az évadot a Budapesti Operettszínház

  Csillag-díjak átadásával zárta az évadot a Budapesti Operettszínház

  A „Világsikerek útján” vonul be a Budapesti Operettszínház a következő évadba, ami a „Legendák éve” szlogent kapta. Az ünnepségen, ahol a színház majdnem minden dolgozója jelen volt, a vendégek ízelítőt kaptak a 2014-15-ös évad tervezett produkcióiból is. Hagyomány, hogy a teátrum ezen évadzáró rendezvényén adják át a Csillag-díjakat is, amelyeket az egyik napilap olvasóinak szavazatai alapján ítélnek oda a társulat tagjainak. »
 • "Egyenesen minden idők legjobb zenéje" - A csárdáskirálynő Egerben

  "Egyenesen minden idők legjobb zenéje" - A csárdáskirálynő Egerben

  Az Agria Nyári Játékokon június 27-én mutatják be A csárdáskirálynőt. A három felvonásos operettet az Operettvilág Együttes állítja színpadra. »
 • Kik nyerjék idén a Csillag-díjat? - Önök is eldönthetik!

  Kik nyerjék idén a Csillag-díjat? - Önök is eldönthetik!

  A Budapesti Operettszínház - közönségszavazatok segítségével - immár harmadik éve ítéli oda a Csillag-díjat, amellyel színházi évadát zárja le, és egy díjátadó parti keretében megnyitja az újat. »
 • Ilyen lesz a „Legendák éve” az Operettben

  Ilyen lesz a „Legendák éve” az Operettben

  Zenés-táncos előzetessel egybekötött sajtótájékoztatót tartottak a 2014-15-ös évad bemutatóiról a Budapesti Operettszínházban, ahol az alkotók és a „Legendák éve” előadásainak szereplői is jelen voltak. »
 • "Ez nem egy hagyományos operett" - Mágnás Miska a Városmajorban

  "Ez nem egy hagyományos operett" - Mágnás Miska a Városmajorban

  A történet emlékeztet az eredetire, a karakterek is felismerhetőek, a viszonyok mégis inkább a mai világ problémái alapján formálódtak. Június 12-én mutatják be a Városmajori Szabadtéri Színpadon a Mágnás Miska („cudar világ") című darabot. »
 • Ráadás a Budavári Palotakoncertből – Újabb előadást hirdettek a szervezők

  Ráadás a Budavári Palotakoncertből – Újabb előadást hirdettek a szervezők

  A Budavári Palotakoncert tavalyi sikere, illetve az idei rendezvény iránti érdeklődés eredményeként augusztusban két egymást követő napon, augusztus 8-án és 9-én is lesz ”operett a Duna fölött”. A Budai Vár Oroszlános udvarán rendezett operett gáláról a szervezők az Operettszínházban tartottak sajtótájékoztatót. »
 • Jön a Legendák Éve az Operettben!

  Jön a Legendák Éve az Operettben!

  Két felújítás és négy premier várja a nézőket az Operettszínházban a 2014/2015-ös évadban, amely a "Legendák Éve" szlogent kapta. »