Kulturális Fesztiválok Kollégiuma - Három új kuratóriumi tagot választottak

2016. február 1. hétfő, 18:42

Az NKA a Kulturális Fesztiválok Kollégiuma tisztújítási eljárásának lefolytatásával bízta meg a Magyar Fesztivál Szövetséget.

 

mfsz

 

A hat szakmai szervezet: a Folklórfesztiválok Magyarországi Szövetsége , a Magyar FesztiválFesztivál Szövetség, a Magyar Művészeti Akadémia, a Magyar Művészeti Fesztiválok Szövetsége, a Magyar Teátrumi Társaság, a Magyar Zenei Tanács küldöttei egyértelmű konszenzus alapján döntöttek az új kuratóriumi személyekről, így négy esztendőre Horváth László (Fonó Budai Zeneház ügyvezető igazgató), Márta István (Magyar Fesztivál Szövetség elnök), Szigetvári József (Folklórfesztiválok Magyarországi Szövetsége alelnök, CIOFF magyarországi megbízott) kapták meg a szervezetek szavazatát.


Az MFSZ elnöksége köszönetet mond az eljárásban együttműködő szakmai szervezeteknek és az őket képviselő megbízottaknak. A Balog Zoltán által delegált további három fő személye – előre láthatóan – február folyamán válik ismertté.

 

Magyar Fesztivál Szövetség

 

Figyelem! Az alábbi, a cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a Színház.hu nézeteit tükrözik. Mi a hírt / eseményt közöljük le, a kommenteket nem tudjuk befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.