10 éves a Ruttkai Éva Színház

A Ruttkai Éva Színház idén ünnepli a 10. születésnapját. A jubileumi évadot díszelõadással köszöntjük Szilágyi László - Zerkovitz Béla: Csókos asszony címû operettjének bemutatásával. Az évad folyamán számos meglepetéssel várjuk régi és új nézõinket Budapesten és vidéken egyaránt. Mûsorunkon továbbra is elsõsorban zenés, vidám, felnõtteknek szóló elõadások lesznek, és természetesen a gyermekekre is gondolunk ifjúsági elõadások bemutatásával.(fotó: Koncz Zsuzsa)
Jegyrendelés >>

(Gálaest a Zsófia Főhercegné hajón - 2004 október 15. 19:00 óra, Vigadó tér Jegyrendelés >> )


A Ruttkai Éva Színház idén ünnepli a 10. születésnapját. A jubileumi évadot díszelőadással köszöntjük Szilágyi László - Zerkovitz Béla: Csókos asszony című operettjének bemutatásával. Az évad folyamán számos meglepetéssel várjuk régi és új nézőinket Budapesten és vidéken egyaránt. Műsorunkon továbbra is elsősorban zenés, vidám, felnőtteknek szóló előadások lesznek, és természetesen a gyermekekre is gondolunk ifjúsági előadások bemutatásával.

Az "Esély a Gyermekeknek Alapítvány" jótékonysági rendezvényén egy gálaest keretében színházunk repertoárjából válogattunk, az elhangzó musicaleket, operett részleteket társulat nélküli társulatunk neves művészei adják elő: Nagy Miklós, Géczy Dorottya, Harangozó Teri és Cseke Katinka.

Az "Esély a Gyermekeknek Alapítvány" 2002-ben alakult. Több gyermeknek segített már a gyógyulásban. A Madarász u. kórház javára tavaly 6 millió Ft-ért vásárolt gépeket. Fő célja a betegség megelőzése. A rendezvényeket azoknak a gyerekeknek a megsegítésére rendezik, akik éhesen járnak iskolába. Az ő közétkeztetésüket szeretnék a befolyt összegből fedezni, ezért minden hónapban más és más rendezvényt szerveznek, hogy folyamatosan tudják a közétkeztetést biztosítani.


(Gálaest a Zsófia Főhercegné hajón - 2004 október 15. 19:00 óra, Vigadó tér Jegyrendelés >> )


süti beállítások módosítása