Szarajevóban, Stuttgartban és Portóban vendégszerepelt a Katona

Egy hónap alatt három európai városban vendégszerepelt a budapesti Katona József Színház. Október végén a szarajevói MESS 2004 Fesztiválon Csehov Ivanovjával (rendezõ: Ascher Tamás) a társulat elnyerte a legjobb elõadás és a legjobb rendezés díját is. November elején a magyar nézõk körében is rendkívül népszerû Top Dogs (rendezõ: Bagossy László) elõadás a stuttgarti Theater Tri-Bühne színpadán volt látható. November utolsó napjaiban pedig az Európai Színházi Unió Portóban megrendezett XIII. Fesztiválján Moliere Tartuffe-jével (rendezõ: Zsámbéki Gábor) aratott zajos közönségsikert a Petõfi Sándor utcai társulat.

Egy hónap alatt három európai városban vendégszerepelt a budapesti Katona József Színház. Október végén a szarajevói MESS 2004 Fesztiválon Csehov Ivanovjával (rendező: Ascher Tamás) a társulat elnyerte a legjobb előadás és a legjobb rendezés díját is.


Ivanov. fotó: Szilágyi Lenke

November elején a magyar nézők körében is rendkívül népszerű Top Dogs (rendező: Bagossy László) előadás a stuttgarti Theater Tri-Bühne színpadán volt látható.


Top Dogs. fotó: Szilágyi Lenke

November utolsó napjaiban pedig az Európai Színházi Unió Portóban megrendezett XIII. Fesztiválján Moliere Tartuffe-jével (rendező: Zsámbéki Gábor) aratott zajos közönségsikert a Petőfi Sándor utcai társulat.


Tartuffe. fotó: Koncz Zsuzsa

süti beállítások módosítása