Ön Judit, Árpád, János, Éva, Tamás, esetleg István?

Ha igen, a Merlin Színházban 2004. december 17-én és 2005. január 6-án 21:00-tól a Hoppá Orfeum elõadásain kedvezményes jeggyel ünnepelheti névnapját!!!

A Hoppá Orfeum egy rendhagyó színházi előadás: itt nem szűk színházi székekben, fojtott csöndben ülnek a nézők, hanem asztalok körül, barátságos környezetben. Koktélt kapnak a jegyük mellé, és egy menüről választhatják ki, milyen produkciókat szeretnének látni! A fészkelődést elfelejthetik: itt bárki beszélgetésbe elegyedhet az előadókkal, és kedvére ihatja kedvenc borát vagy koktélját a műsor alatt!

Az előadás igazi különlegessége, hogy minden este másképpen alakul. Képzeljenek el egy étlapot, amelyről műsorszámokat választhatnak, piculákért: ez az itt érvényes fizetőeszköz, amelyet minden néző a belépéskor kap a jegyért cserébe. Az asztaltársaságok az ízlésük szerint böngészhetnek a fantázianévvel ellátott produkciók között, hogy aztán a kiválasztott előadó őket lepje meg műsorszámával. A művészek mindegyike más jellegű produkcióval készül, hogy végül az előadás egy sokszínű eleggyé álljon össze - csakúgy, mint egy ízletes vacsora.

És minden hónapban meglepetés desszerttel szolgálunk - olyan neves előadókkal vagy produkciókkal, amelyek még izgalmasabbá teszik az előadást. Októberben Soma színesítette az estéket, míg novemberben és decemberben hastánccal és flamencóval dobjuk fel a hangulatot! Januárban pedig Bordán Irén és Bordán Lili fogja szórakoztatni a közönséget klasszikus anya-lánya jelenetekkel.

Előadók:
Behumi Dóri, Cselik Gábor, Duda Éva, Gergye Krisztián, Geszler Lili, Incze Ildikó, Kocsis László, Alexis Latham, Micheller Myrtill, Szikszay Tibor, Tölgyesy Zoltán, Varjú Lívia és még sokan mások...

Rendező:
Magács László

Amennyiben szeretnék kihasználni a fent említett lehetőséget, és névnaposként ünnepelni a Hoppá Orfeum előadásán, hívják a 317 9338-as telefonszámot, vagy rendeljenek jegyet a szervezes@merlinszinhaz.hu címen!

süti beállítások módosítása