Takarítás V.

Kiállítás, performance, versek, kocertek, filmek, interaktív, szobor-kép-vers-zene folyosó a Városi Színházban.

Takarítás V. 2005-01-15 (szombat) 18 órától

Kiállítás

Foto: Pap Dávid Tamás, Nagy Tamás
Rajz: Kodka


Performance

Latorcai Balázs és Réthelyi András fejrekötözős figyelem lekötése


Versek

Kortárs kartársok irományai repülőgépnek hajtogatva, szétszórva a térben ( Kiss Eszter, Pécsi Bertalan, Szűcs Torda Balázs, Frank Balázs, Gazda Ákos, Maróti Szabolcs)


Koncertek

És az Interkarate (21 órától), előtte utána szabadszínpad


Filmek

A filmek a koncertek alatt háttérként fognak szolgálni, és az Androgyn Alkotó Fiatalok Egyesületének alkotásaiból kerülnek ki.


Interaktív ügyek

Kiállítás mese: a színházteremben elhelyezett hosszú papírra, a vendégek által szavanként íródó történet Közös rajz úgyancsak a színházterembe elhelyezett, nagyméretű papírra történő össznépi kép készítés


Szobor-Kép-Vers-Zene folyosó

A ruhatárban felállított négy sámlin Szobrászathoz agyag, Képkészítéshez ceruza festék zsírkréta, Íráshoz toll papír, Zenéhez pedig hangszerek és persze felvevőgép lesz található. A vállalkozó szellemek ezen a 4 állomásos ösvényen végighaladva egy előre kitalált címhez készítenek műremekeket. A frissen született művek amellett hogy egyből kiállításra kerülnek, egy kis kísérleti film alapjául is szolgálnak, amelyet természetesen szintúgy levetítünk még az este folyamán. Ez a film 30 másodperces hasonló szerkezetű részekből állna. Ezek a részek pedig egyesével mutatnák be az alkotók műveit, mégpedig úgy hogy az elkészült képet, szobrot és irományt egyenként 10-10-10 másodpercig pásztázná a kamera, mialatt végig a készített zenei hanganyag szólna aláfestésként. A kamera a készítő arcát nem mutatja csak a 30 másodperces részeket elválasztva a mutatóujján a körmöt fullba 3 másodpercig. A film így értelemszerűen annyi percig tart amennyi a résztvevők számának a fele.

süti beállítások módosítása