Összeállt az idei Súgó Csiga Díj 25-ös listája


Több ezer szavazattal ma lezárult a 2005. évi Súgó Csiga Díj elsõ fordulója és összeállt a díjra esélyesek 25-ös listája. A ma induló második forduló során - április 7-ig - a közönség az alábbi 25 színésznõt és színészt jelölheti végül a 12 Súgó Csiga Díjra. Szavazni a www.sugocsiga.hu weboldalon és a budapesti színházakban kihelyezett szavazókártyákon lehet.

A legnépszerűbbek: összeállt az idei Súgó Csiga Díj 25-ös listája
Nagyszabású gálával ünnepli az Est Média a Súgó Csiga Díj ötödik évfordulóját


A nagyközönség szavazatai alapján a 2004-es év legnépszerűbb színészeinek járó díjra esélyesek:

Alföldi Róbert, Kaszás Attila, Bereczki Zoltán, Kern András, Csengeri Attila, Kocsis Gergely, Fekete Ernő, Kulka János, Földes Tamás, Nagy Ervin, Für Anikó, Náray Erika, Gálffi László, Ónodi Eszter, Gyuriska János, Schell Judit, Hajdu István, Siménfalvy Ágota,Hegyi Barbara, Szinetár Dóra,Homonnay Zsolt, Trill Zsolt, Janza Kata, Kamarás Iván, Vári Éva




A legolvasottabb hazai ingyenes színházi programmagazin, a Pesti Est Súgó 2001-ben indította Internetes szavazását, hogy kiderüljön, kik állnak a közönség szívéhez legközelebb. Az Est Média cégcsoporthoz tartozó Pesti Est Súgó idén megújult külsővel és frissített tartalommal lép kilencedik évfolyamába.

A színházi programmagazin továbbra is elkötelezett híve, hogy fórumot teremtsen a közönség véleményének, valamint, hogy minél szélesebb körhöz juttassa el a Súgó Csiga Díj hírét és hangulatát. A Pesti Est Súgó legfőbb törekvése a színházi kultúra kiemelt támogatása mellett az, hogy igazi közönségdíjával elősegítse a közönség és a színészek még szorosabb kapcsolatának kialakítását.



Idén ötödik alkalommal derül ki a Súgó Csiga Gálán, hogy a közönség szerint melyik 12 színésznő/színész nyújtotta a legkiválóbb teljesítményt az elmúlt évben.

A Súgó Csiga Díjakat 2005. április 12-én este az Új Színházban adja át a Pesti Est Súgó.




Emlékeztetőül a legtöbb szavazatot kapott korábbi díjazottak, mint az előző év legnépszerűbb színészei:

2001. Alföldi Róbert
2002. Szervét Tibor
2003. Vári Éva
2004. Mészáros Árpád Zsolt

A kiválasztottak díja - többek közt - egy kézzel megmunkált, tengervízszínű matt üvegből formázott, díszes tengeri csigaház, amely egy névre szóló márvány talapzaton nyugszik. A tavalyi győztes Mészáros Árpád Zsolt az est fénypontjaként továbbadja a Súgó Csiga vándordíjat a legtöbb szavazatott kapott színésznőnek/ színésznek, amelynek a fődíjas a következő gáláig lehet boldog tulajdonosa.




Itt az alkalom tehát, hogy az egész országra kiterjedő Internetes szavazás során mindenki elmondhassa véleményét és leadhassa szavazatát: kié volt a legjobb alakítás!

Budapest, 2005. február 17.

Kiadta: az Est Média

süti beállítások módosítása