Tűsarok támogatói est

Mivel az immár több, mint két éves "Tûsarok - az autonóm nõk lapja" napi frissítésû weboldal 2004 szeptembere óta pályázati pénzek és támogatás hiányában önkéntes munkában készül, minimális mûködési költségeink fedezésére bolondok napi benefit bulit rendezünk a

Bem moziban április 1-én 21.00-tól.
A program, mint minden eddigi Tűsarok bulié: pazar.

 

Barátaink és példaképeink általunk igen kedvelt női témájú animációs, dokumentum és játékfilmjeiből vetítünk, majd Rutkai Bori a Tűsarok állandó és helyettes moszkvai kémdívája és az ő remek zenekara a Specko Jedno játszik igazi, szellemes dancehall-sanzonokat 23.00-tól, aztán hajnalig Bekő diszkó lesz minden olyan zenével, amit valaha szerettetek, vagy szerettetek volna. A Nándi-büfé közben teljes erővel üzemel.

 

 

Az egész buli alatt tartó könyvvásárt rendezünk, ahova várjuk a mieink mellé azt az általatok már megunt négy-öt könyvet, amivel szívesen támogatnátok minket. A megmaradt könyveket a Leány, Anya, Gyerek Alapítványnak (LEA) ajánljuk fel.

Ha a buli végéig mégis meggondolná magát valaki, vissza is vásárolhatja a könyvét baráti áron. A Támogató Est alatt megrendelheted, és megvásárolhatod Tűsarok pólódat is.

süti beállítások módosítása