A színpadon lett rosszul

Életveszélyes állapotban van Ferenczi Anett, a Miskolci Nemzeti Színház ifjú színésznõje, aki az elmúlt hétvégén elõadás közben lett rosszul - közölte a színház szóvivõje; a tehetséges mûvész az eset óta nem tért magához - mondta Halasi Imre, a teátrum igazgatója.

A szóvivő elmondta, a 24 éves színésznőnek a Quasimodo című darab első felvonásában kellett volna színre lépnie, de előtte rosszul lett és összeesett. A mentők kórházba szállították, azóta állapota súlyos, életveszélyes.

Hozzátette: az előadást megtartották, a közönség jószerivel semmit sem vett észre a történtekből. A rosszullét okáról és a színésznő állapotának alakulásáról a család kérésére nem adnak felvilágosítást. A szóvivő azt is elmondta, hogy azok az előadások, amelyekben Ferenczi Anett játszott, elmaradnak.

Ferenczi Anett 2001 óta a Miskolci Nemzeti Színház tagja, de most nem az a kérdés, hogy a színpadon milyenek a képességei - mondta Halasi Imre. A tehetséges művésznő az eset óta nem tért magához - tette hozzá.

A Stop! internetes hírügynökség kedden délután azt írta, hogy a 24 éves művésznőnek "agyembóliája volt, életét vesztette. A hírt a család kérésére a kórház és a színház sem erősítette meg".

A miskolci Megyei Kórház intenzív osztályán azt mondták, hogy Ferenczi Anett életben van, de a család kérésére pontosabb felvilágosítást nem adtak. A Miskolci Nemzeti Színház titkárságán nem kívánt senki érdemben nyilatkozni a művésznő tragikus szombati balesetéről. Annyit azonban elmondtak, hogy nem tudtak semmit a színésznő esetleges betegségről.

(...)

forrás: HVG Online

kapcsolódó linkek: Miskolci Nemzeti Színház

süti beállítások módosítása