Élő közvetítés - SZFE - József Attila összes

A költészet napjának tiszteletére a Színház- és Filmmûvészeti Egyetemen április 11-én de. 9-tõl kb. éjfélig elhangzik József Attila összes verse, idõrendi sorrendben. Helyszín: Színház- és Fimmûvészeti Egyetem: Ódry Padlás A verseket a 4 színész évfolyam, 7 osztálya, valamint az egyetem színész-tanárai /köztük Hegedûs D. Géza, Gálffi László.../ tolmácsolják. Az eseményt a Színház.hu élõben közvetíti Önöknek.

Ez egy kísérleti adás. Winamp média lejátszó szükséges a megtekintéséhez. A lejátszót ide kattintva tudja letölteni.

Az előadást a Színház- és Filmművészeti Egyetem hallgatói hozták létre, a közvetítés az Onion Kft., a Wiera Kft. és a Magyar Színházi Portál eszközeivel valósult meg.

"és ámulok, hogy elmúlok..."


Helyszín: Színház- és Fimművészeti Egyetem: Ódry Padlás (Bp. VIII. Vas u.2/c) A verseket a 4 színész évfolyam, 7 osztálya, valamint az egyetem színész-tanárai /köztük Hegedűs D. Géza, Gálffi László.../ fogják tolmácsolni.

A felolvasás a nézőközönség számára is nyitott. A nézőtéri ajtók folyamatosan nyitva lesznek, lehetővé téve a közönség szabad érkezését, távozását. Az esemény díjtalanul megtekinthető - továbbá szeretnénk, hogy a Színház.hu-n, webkamerán keresztül is folyamatosan nyomon követhető legyen.

A változtatás jogát fenntartva:

A Színház és Filmművészeti Egyetem harmadéves színészhallgatói.

Budapest, 2005.február

Contact:BARNÁK LÁSZLÓ
(színész III., HÖK alelnök)
barnaklaci@freemail.hu

süti beállítások módosítása