Évadzárás Sepsiszentgyörgyön

Június első hetében két vidám előadással búcsúztatja a 2008/2009-es évadot a Háromszék Táncegyüttes és az M STUDIO Sepsiszentgyörgyön.

matyas2

Gyermeknapon, június elsején, este 7 órától családi program keretén belül lehetett megtekinteni a Háromszék Táncegyüttes "Mátyás király ajándéka" című mesejátékát. Az Ivácson László rendezte mozgalmas előadás tartalmas kikapcsolódás  minden korosztálynak. A darab hat, Mátyás királyról szóló mesére épül. E hat történet kapcsán, más- más helyzetben bontakozik ki Mátyás király figurája, természetesen mindenik esetben az igazság és igazságosság képviseletében. Meghalt Mátyás és valóban oda van az igazság? Érdemes-e az Igazságot képviselni és hirdetni a mai világban? Keressük meg együtt a válaszokat.

 

matyas5

 

Június ötödikén este 7 órától Ion Luca Caragiale Zűrzavaros éjszaka című komédiáját adja elő az M STUDIO társulata. Zakariás Zalán rendezésében Caragiale egyik legmulatságosabb és legtöbbet játszott komédiája olyan humorban sziporkázó történet, amely ma is aktuálisan szólalhat meg az átlagember problémáit ábrázolva. Szerelem, megcsalás, féltékenység parodizálása sok komikus szituáció eredménye, nagyon színes nyelvi humor kíséretében.

zurzavaros4

 

Az előadások helyszíne a Lajtha László Stúdióterem. A helyek száma korlátozott. Jegyek elővételben a Háromszék Táncegyüttes jegypénztáránál 10 és 14 óra között, helyfoglalás a 0267-315418 telefonszámon.

 

Forrás: Háromszék Táncegyüttes

süti beállítások módosítása