Halászlé bagolyból

Szacsvay László  és Kocsis Gergely színmûvészek fõzik kedvenc receptjeiket a publikumnak a látványkonyhában.

A választék:

- Gondolomforma káposztaleves 
- Tökös lecsó Szacsvay módra  
- Borjúrolád füstölt sajtos kukoricapürével  
- Aludtejes prósza a konyhásnénik szerint  
- Túrógombóc csak úgy 

Improvizálás rezsón

"Egy színész sosem tudja, van-e otthon liszt. Nem főz. De ha mégis, akkor olyat, mint senki azelőtt, és azután."

Aztán, hogy az milyen...

Két színész két villanyrezsó mögött elkezd úgy viselkedni, mintha profi szakács és vendéglátó lenne.

Ami persze nem mindig megy simán. Még az is lehet, hogy Önöknek kell felverni a tojásfehérjét, összevágni a paradicsomot, vagy megmondani, miért ragadt le a palacsinta.

Sikerül, ahogy sikerül. Persze nem maradnak éhen, hiszen a Centrál konyhájában ugyanezt profi szakácsok is megfőzik.

És ez jó.

 

Foglalja le asztalát, várjuk szeretettel szeptember 28-án este 7-kor
Centrál Kávéházban!