Diákújságírók figyelem!

Országszerte diákújságírók tucatjai törik azon a fejüket, mirõl olvasnának szívesen barátaik, kortársaik. Újságíróból, véleménybõl, magvas gondolatból azonban soha nem lehet elég. Ezért hirdetjük meg ezúton is diákújságírói pályázatunkat.

Beindult újra a www.kretamagazin.hu!

A nyári szünet a www.kretamagazin.hu számára is véget ért. Szerkesztőségünk újult erővel veti bele magát a munkába. Kattog a klaviatúra, jönnek-mennek az e-mailek, érkeznek a cikkek. A szerkesztőség összeül: mi kerüljön fel a honlapra, mi az, ami érdekli olvasóinkat (TÉGED) és mi az, ami teljesen érdektelen. Jó-e a cikk, vagy kicsit még kellene rajta dolgozni?

Színházban voltál? Vagy tervezed, hogy mész? Családi program? Esetleg barátok szervezik? Vagy az osztálytársaid? Egyszerűbbnek tűnik megnézni, mint elolvasni Az ember tragédiáját?

Akárhogy is, bent ülsz a nézőtéren... a darab elvarázsol, elgondolkodtat... vagy esetleg untat? Aztán kijössz a színházból. És elgondolkodsz azon, mi az, ami odabent történt a színpadon és a nézőkkel. Veled! Miért tartanád azonban meg ezeket a gondolatokat magadnak? Ragadj tollat, (vagyis inkább klaviatúrát) és oszd meg másokkal is.

Szeretnénk, ha mindenki, aki tehetséget érez magában, lódulni és lendülni hagyná a fantáziáját, a tollát és a stilisztikai érzékét: azért írunk, mert azt akarjuk, hogy írjatok. Élményt, gondolatot, véleményt, riportokat várunk. Írásaitokat kb. 2.000 leütéssel készítsétek el úgy, hogy lehetőség szerint a www.kretamagazin.hu oldalon található képek méretében fotókat is mellékeltek.

Október elsejétől beindul a "kattintok és keresek" is, amely a 10 legtöbb kattintást produkáló cikk íróit hónapról hónapra pénzjutalomban részesíti! Értelemszerű, hogy ha valaki több cikket ír és küld nekünk, nagyobb az esélye a feljebbjutásra a képzeletbeli ranglistán, a KRÉTA TOP 10-en.

A jutalmazásról, a részletekről a  www.kretamagazin.hu honlapon vagy a KRÉTA szerkesztőségében érdeklődhetsz: info@kretamagazin.hu vagy (1)275-7576.

forrás: Összpróba

süti beállítások módosítása