Még Egyszer

Katkó Tamás Még egyszer

Fotókiállítás nyílik 2005. október 21-én Katkó Tamás alkotásaiból a Bethlen Galériában. A fotómûvész idén immár második alkalommal kísérte végig kamerájával a szegedi THEALTER International - Szabad Színházak Nemzetközi Találkozója - SZASZSZ Szegedi Alternatív Színházi Szemle rendezvényeit: mind az elõadásokat, mind a szakmai rendezvényeket, s magát a fesztivált, annak hangulatát, emlékezetes pillanatait. A tavalyi "ALTERNATÍVA" után az idei kiállítás címe: "MÉG EGYSZER".

Fotókiállítás nyílik 2005. október 21-én Katkó Tamás alkotásaiból a Bethlen Galériában. A fotóművész idén immár második alkalommal kísérte végig kamerájával a szegedi THEALTER International - Szabad Színházak Nemzetközi Találkozója - SZASZSZ Szegedi Alternatív Színházi Szemle rendezvényeit: mind az előadásokat, mind a szakmai rendezvényeket, s magát a fesztivált, annak hangulatát, emlékezetes pillanatait. A tavalyi "ALTERNATÍVA" után az idei kiállítás címe: "MÉG EGYSZER".

A kiállítást 2005. október 21-én, 18 órakor Balog József, a THEALTER igazgatója nyitja meg. Közreműködik Szőke Szabolcs.
Helyszín: Bethlen Galéria (VII. Bethlen Gábor tér 3.)


Katkó Tamás 1984-től foglalkozik színházi fotózással. A Tanulmány Színház (később Arvisura Színház) előadásait kezdte fényképezni, legfontosabb képei azóta is a színházról szólnak. Nemcsak megörökíti az illékony színpadi pillanatot, de képet is alkot belőle. Kötődése a misztikumhoz, a vallásos szimbólumokhoz és az akthoz meghatározó eleme fotóművészetének is. Itthon és külföldön egyaránt számos egyéni és csoportos kiállítás résztvevője, 2001 óta a Bethlen Galéria művészeti vezetője.

 

A kiállítás támogatói:

Alternatív és Független Színházak Szövetsége
Leitz Hungaria Kft.
Nemzeti Kulturális Örökség Minisztériuma
Nemzeti Kulturális Alapprogram
Work Press Iparművészeti Kft.

 

 

 

 

süti beállítások módosítása