Sorok a jegyirodánál

December 1-jével megkezdõdött a Szegedi Szabadtéri Játékokra szóló jegyek, bérletek értékesítése. A fesztivál szegedi központi jegyirodájában az elõzetes várakozásokat messze meghaladó érdeklõdés mutatkozott a Játékok jövõ évi mûsora iránt már az elsõ napon.

A Szegedi Szabadtéri Játékok vezetése a 2005-ös évad jegyértékesítési tapasztalatai alapján döntött úgy, hogy már ez év decemberében megkezdi a 2006-os évadra szóló jegyek árusítását.

A szegedi központi jegyirodában már az értékesítés első napján hosszú sorokban álltak a leendő nézők, valamint a fesztivál visszatérő látogatói, akik igyekeztek a lehető legkorábban megvásárolni jegyüket a jövő évad izgalmas előadásaira.

A jegypénztárban nem várt mennyiségben keltek el a 2006-os előadásokra szóló kedvezményes bérletek is: az Új Világ táncshow előadása mellé a Csárdáskirálynő, vagy a Rudolf - Az utolsó csók című musicalre szóló jegyet lehet 10% kedvezménnyel, bérletként megvásárolni. Az érdeklődők közül többen karácsonyi meglepetésnek szánják a kedvezményes árú bérleteket.

A fesztivál előadásaira szóló jegyek decembertől a Szerencsejáték Rt. fogadóirodáiban, valamint az interneten is megvásárolhatóak.

A Szegedi Szabadtéri Játékok honlapja >>

süti beállítások módosítása