Jobban van Gábor Zsazsa

Jobban van Gábor Zsazsa, a magyar származású hollywoodi filmsztár második agyvérzése után: már mosolyog kórházi ágyán.[MTI]  

Jobban van Gábor Zsazsa Tovább

"Attila is ember" - interjú Alföldi Róberttel

A hazai színházi élet egyik legnépszerûbb személyisége, Alföldi Róbert, a legfrissebb hírek szerint Versailles-ben rendez a közeljövõben operát. Eddigi munkái ebben a mûfajban kivételesen nagy sikereket értek el. Budapesten legközelebb A Debreceni Csokonai Színház elõadását, az Attila címû…

"Attila is ember" - interjú Alföldi Róberttel Tovább

M.úrfi törvényei

Dvorák Gábor stílusa a klasszikus pantomim elemeire épül, de az abszurd megfogalmazások  is megtalálhatók jelképrendszerében. Célja a szórakoztatás, az emberi gyarlóságok kiparodizálásával  a közönség megnevettetése-megríkatása...

M.úrfi törvényei Tovább

Morfománok városa - a Monostori Erődben

"(...) az erõd lakói, a morfománok félénkek, csak ritkán merészkednek elõ. Van, aki úgy tudja, hogy süket-vakok, vagy szerzetesek, de mások azt gondolják, hogy fénybõl testesültek meg. Most már várják Önöket, készültek erre a találkozásra."

Morfománok városa - a Monostori Erődben Tovább

Klezmer Est a PeCsá-ban

Van kedve egy jó kis mulatsághoz? Szeretné megismerni a klezmer zene különféle stílusait? Ehhez nincs más dolga, mint július 10-én, vasárnap este kilátogatni a Petõfi Csarnok Szabadtéri Színpadára a Klezmer R’s, a Chagall Klezmer Band és a Vodku v glodku közös köncertjére.

Klezmer Est a PeCsá-ban Tovább

Helen Sewell

Helen Sewell Molnár Ferencrõl készített rajzát küldte el két hete az író Amerikában élõ dédunokája, Lukin Gábor. A Pál utcai fiúk gyerekszínházi beszámolójához mellékeltem. (MGP)

Helen Sewell Tovább

Budapesti Vonósok az Eszterházy kastélyban

Eszterháza több mint két évtizeden át adott otthont Joseph Haydnnak. 2004. július 9-18 - ig a Budapesti Vonósok hangszerei töltik meg muzsikával a kastélyt - azon a helyen hódolnak a kivételes mester emlékének, ahol õ maga is muzsikált. 

Budapesti Vonósok az Eszterházy kastélyban Tovább

Az ellentmondások darabja

Monodráma - 35 szereppel! Charlotte szerethetõ transzvesztita, muzeológus - vagy Stasi ügynök?  Egy német majd keletnémet, majd újra német "hölgy" élete - XX. századi történet Megismerhetõ-e teljesen egy emberi sors az emlékezésekbõl - a drámaíró dilemmája... Színház - a (Mûvész) moziban.

Az ellentmondások darabja Tovább

A nyár mesés illata

Egy nyári esemény azoknak akik nem bírják ki Mozart és muzsikája nélkül a perzselõ hónapokat. 2005. július 16.-án kerül bemutatásra Mozart : A varázsfuvola c. operája a Nemzeti Hangversenytermeben koncertszerû elõadásban két részben. Mádl Ferenc Köztársasági Elnök Úr tiszteletére.

A nyár mesés illata Tovább
süti beállítások módosítása