Színház az egész hétvége

Ezen a hétvégén két  Nemzet Színésze címmel kitüntetett színmûvészt is vendégül lát az Alexandra Pódium. Emellett találkozhat a nagyérdemû Péterfy Borival a Krétakörbõl, illetve Alföldi Róbert vendéglátásában  Vörös Róberttel.

Február 25-én az a megtiszteltetés érte az Alexandra Könyvesházat, hogy a súlyos betegsége után újult optimizmussal előre tekintő Kállai Ferencet, a Nemzet Színésze címmel kitüntetett művészt Gréczy Zsolt beszélgetőpartnereként köszöntöttük a Pódium vendégeként.

Az est minden akkori jelenlévő számára felejthetetlen marad, ahogy a közönség felállva, tapssal köszöntötte a színészóriást.

Kállai Ferenc

Bár ez az esemény megismételhetetlen, márciusban kétszer is alkalma nyílik a nagyérdeműnek arra, hogy Nemzet Színészével találkozzon. 10-én, pénteken este 7 órától ugyanis, Szabó Gyulával, 11-én, szombaton este ugyancsak 7-től pedig, Garas Dezsővel beszélget Gréczy Zsolt. Mindkét művész először látogat a Könyvesházba, és minden bizonnyal a februárihoz hasonlóan maradandó élményt szereznek mindenkinek.


Hogy a fiatalabb generáció tehetségei is képviselve legyenek, március 9-én csütörtökön este 7 órakor a Kőrössi P. József által vezetett Művész testvérpár a Pódiumon című műsor keretében a Krétakör Színházból ismert Péterfy Bori színésznővel és fivérével,  Péterfy Gergely íróval találkozhatnak az érdeklődők.

De ezen a hétvégén még egy, szintén izgalmasnak ígérkező programra is sor kerül, hiszen 12-én, vasárnap délután 5 órára, Alföldi Róbert látja vendégül barátját és alkotótársát  Vörös Róbertet, aki dramaturg, író, és képzőművész. A minden bizonnyal érdekes beszélgetésre sok szeretettel várja nézőit az Alexandra Pódium.

forrás: Alexandra Pódium

süti beállítások módosítása