Peller Károly a Művészbüfében

Naprolnapra.hu Mûvészbüféjének  vendége  ezen a héten a fiatal operett színész és énekes, peller Károly lesz. A mûvész  március 20-24-ig válaszol az érdeklõdõk kérdéseire.

Peller Károly, az egyik legnépszerűbb fiatal operett színész és énekes (azaz együtt a már oly ritkán használt táncos-komikus). Számos országban (Amerikai Egyesült Államok, Japán, Olaszország, Németország, Hollandia, Ausztria, stb.) lépett fel, mindenhol óriási sikerrel.
Hazánkban is a közönség egyik kedvence bármilyen szerepben lép fel. Ezt 2002-ben hivatalosan is elismerték számára: nívódíjat kapott a Mágnás Miskában nyújtott szerepéért, majd a következő évad legígéretesebb ifjú művészének járó Marsallbot-díjat vehette át. Pár nappal ezelőtt a Menyasszonytánc bemutatóján láthatták a szerencsések, március 26-án pedig az FMK-ban rendezendő Operettgálán szerepel majd.
Most "kerek" öt napod van kedves érdeklődő, hogy minden kérdésedre választ kapj! Sőt, mindezalatt jegyeket is nyerhetsz az Operettgálára a helyes válaszok kiválasztásával az oldal játék aloldalán!
 

süti beállítások módosítása