Vidéki Színházak Találkozója(Thália Színház)

A Thália Színház szervezésében immáron hetedik alkalommal kerül megrendezésre a Vidéki Színházak Találkozója. Idén április 5-18. között 5 helyszínen mutatkoznak be a vidéki színházak az általuk választott legizgalmasabb elõadásokkal. A helyszínek: Thália Színház, Nemzeti Színház, Merlin Színház, Petõfi Csarnok, Tivoli Színház.  A programot sokszínûség jellemzi; hiszen dráma, vígjáték, gyerekdarab és musical is található a választékban.

A Thália Színház szervezésében immáron hetedik alkalommal kerül megrendezésre a Vidéki Színházak Találkozója. Idén április 5-18. között 5 helyszínen mutatkoznak be a vidéki színházak az általuk választott legizgalmasabb előadásokkal. A helyszínek: Thália Színház, Nemzeti Színház, Merlin Színház, Petőfi Csarnok, Tivoli Színház.
A programot sokszínűség jellemzi; hiszen dráma, vígjáték, gyerekdarab és musical is található a választékban.

Elsődleges célunk az, hogy Budapest színházszerető közönsége láthasson olyan produkciókat, művészeket és előadásokat, melyre nem, vagy csak komoly anyagi áldozatok árán lenne módja és - természetesen -, hogy szórakoztassunk. A Találkozó választékbővítést kínál a budapesti közönségnek, ha figyelembe vesszük a piaci helyzetet nagy előnyt jelent, hogy a vidéki társulatok "helybe hozzák" az előadásokat, fővárosi közönség így időt és pénzt takarít meg.

A Vidéki Színházak Találkozója hat éves múltra tekint vissza, ezért azt gondoljuk, hogy a nézőknek nem lesz ismeretlen ez a "fogalom".
Nagyon fontos számunkra, hogy erősítsük a színházba látogatók, a kultúrát szerető, és a kultúráért áldozni is tudók összetartozását, hogy a Nádas Péter által megfogalmazott "összelélegzés" ne csak a nézőtéren belül, hanem a színházi előcsarnokokban, és talán egész Budapesten érezhető legyen. Ennek reményében kívánunk sok sikert a fellépőknek, és szép és felejthetetlen színházi esteket a nézőknek! 

>>teljes program

forrás: Thália Színház

süti beállítások módosítása