Kampány

A Színházi Portál információinak jelentõs részét az elõadások alkotóitól kapja. Ha Önnek színháza, társulata, színházi elõadása, fesztiválja van, használja ki a Színházi Portál által kínált lehetõséget, és juttassa el hozzánk sajtóanyagát.


1. Hogyan érhetem el, hogy sajtóanyagom felkerüljön a Portál főoldalára?

1.1  Formátumok: Ha azt szeretné, hogy cikke, előadás ajánlója, sajtóanyaga megjelenjen a Portál főoldalán, munkánk megkönnyítése érdekében az alább következő fajtájú és formátumú anyagot küldjön:

a.) egy max. 250 karakterből álló lead szöveg, amely a főoldalra kerül, de megjelenik a cikkoldalakon is.

b.) egy cikk, amely a leadre kattintva nyílik föl. A cikk minimum egy oldal, maximum 12 oldal terjedelmű. Táblázatokat, fesztiválok, eseménysorozatok programjait, hírleveleket letölthető formában tudjuk megjeleníteni.  

c.) 1-12 jogtiszta, szabad felhasználású kép(ek) a lehető legnagyobb méretben és felbontásban, de minimum 72 dpi és 380 pixel szélességben!

 

2. Leadás

2.1 Az anyagoknak a kívánt megjelenést minimum öt munkanappal megelőzően kell beérkezniük a lead@szinhaz.hu  emailcímre.

2.2 Amennyiben konkrét előadás kapcsolható cikkéhez, kérjük  mindenképpen írja meg nekünk a következő információkat:

a. Mikor és hol lesz az előadás
b. Hol lehet jegyet venni
c. Ki a cikk, írás szerzője (lehet álnév is, vagy a Színház neve etc.)

2.3 Kérjük, csak abban az esetben küldje el  nekünk fényképeit előadásáról, szinopszist, szereposztást, fesztiválja logóját  és egyéb információkat, ha azokat véglegesnek tekinti - a publikált anyagokon nem áll módunkban változtatni. 

 

3.  Disclaimer

3.1 Azzal, hogy sajtóanyagát nekünk elküldi, hozzájárul, hogy az teljes egészében, eredeti és / vagy szerkesztett formájában a Színház.hu oldalain és / vagy tartalmi partnerein megjelenjen. 

3.2 Minden, a fent leírt formátumban és csatornán beérkezett anyagot jogtisztának tekintünk.  Amennyiben azok leközlése bármilyen szerzői jogi következményt von maga után, az teljes egészében az információ forrását terheli.

3.3 A Színház.hu fenntartja magának a jogot, hogy a beérkezett anyagokat részben vagy egészben, szerkesztett vagy eredeti formában közölje, másodközlésre továbbadja - vagy (indokolt esetben) egyáltalán ne publikája.

3.4 Az anyagok sorrendiségét, fenntartási idejét a szerkesztőség határozza meg - de számítunk rá, hogy partnereink jelzik, hogy meddig szeretnék sajtóanyagukat reflektorfényben tartani.

 

4. Megjegyzés

Sokkal nagyobb örömmel foglalkozunk a nekünk címzett anyagokkal mint a sajtó összes képviselőjéhez megérkező egyenhírlevelekkel. 

Ha szeretné, hogy kiemelten foglalkozzunk az Ön előadásával, színházával, fesztiváljával - küldjön exkluzív anyagot is a Színházi Portálnak.

süti beállítások módosítása