Felhívás

A Magyar Szín-Játszó Szövetség valamint a Budapesti Mûvelõdési Központ nyárköszöntõ Országos Minõsítõ Színjátszó Fesztivált rendez Zala Szilárd emlékére 2006. május 28-án 10 órától (és igény esetén június 3-án Budakeszin) a Budapesti Mûvelõdési Központban illetve a Compania Társaság stúdiótermében (június 3-án), Budakeszin.

A Fesztiválra a magyar nyelvterület egészéről várják (műfaji-, tematikai- és játékidő megkötés nélkül) a felnőtt- vagy diák színjátszó együttesek produkcióit. Túljelentkezés esetén elsőbbséget élveznek a budapesti, illetve Pest megyei társulatok, valamint a Magyar Szín-Játékos Szövetség tag-együttesei. Gyermekcsoportokat nem fogadnak.

A szervezők különösen örülnének olyan társulatok részvételének, akiknek ez évben más bemutatkozási vagy minősítési lehetőségük nem volt, bármi okból kimaradtak a felfutásos vagy országos fesztiválokon való részvétel lehetőségéből, de szeretnének más csoportok és a minősítő szakemberek előtt is bemutatkozni. A meghívásról a szervezők döntenek. 
 
Játszóhelyek a Budapesti Művelődési Központban:

• Kamaraterem (6 m. széles, 4 m. mély, 2.5-3 m. magas színpad, világítási, hangosítási lehetőség.)
Befogadóképesség: kb. 150 fő

• Előadóterem (alkalmilag kialakított, 3x3 méteres játszóhely, kívánságra kialakított alkalmi világítással, hangosítással)
Befogadó képesség:  kb. 80 fő

•Budakeszi, Stúdiószínpad: 4x5 méteres játéktérrel, világítási, hangosítási lehetőség)
Befogadóképesség 40 fő
 

A jelentkezési lap letölthető a www.szinpad.gportal honlapról.
Nevezni legkésőbb május 10-ig lehet a nal@mail.datanet.hu emailcímen vagy postai úton illtve személyesen a Magyar Szín-Játszó Szövetség, 1239 Bp. XXIII. Vecsés u. 31 címen. Információ: 06 20 9320 842

 

forrás: Magyar Szín-Játszó Szövetség

süti beállítások módosítása