Versmondó és sanzonverseny

A MASZK Országos Színészegyesület Nádasdy Kálmán versmondó és sanzonversenyt hirdet. A versenyen részt vehetnek színész diplomával, Színész I. és Színész II. bizonyítvánnyal rendelkezõ 35 év alatti színészek, valamint a Színház- és Filmmûvészeti Egyetem IV. éves színész hallgatói. Jelentkezni lehet klasszikus és mai magyar költõk, szerzõk mûveivel (két vers, illetve két sanzon).

A verseny időpontja: 2007. január 29. délután 15 óra.
Helyszíne: a KOGART ház /Budapest VI., Andrássy út 112./

A jelentkezők számától függően esetleg 2007. január 22-én 15 órakor előzsűrizést tartunk, ugyancsak a KOGART házban.

A versenyt elbíráló zsűri tagjai:
Béres Ilona
Kulka János
Körmendi Vilmos

Az első három helyezett díjat, illetve jutalmat kap. A pénzjutalmat az Előadóművészi Jogdíjalap, a jutalmakat a helyezéstől függően a LIBRI Könyvkereskedelmi Kft, a ZWACK Unicum Rt. a T-Mobil, valamint a KOGART ház biztosítja.

Jelentkezési lapot a színházak titkárságán, vagy a MASZK titkárságán /Bp. VI., Városligeti fasor 38./ lehet beszerezni, valamint letölthető a www.maszk.szinhaz.hu honlapról (lsd. lent).

Jelentkezési határidő: 2007. január 5.

A jelentkezési lapokat a MASZK Országos Színészegyesület titkárságán kell leadni személyesen, postai úton, vagy faxon a 413-6787-es számra.

Részletesebb felvilágosítás személyesen, vagy a 413-6786-os telefonon, a MASZK titkárságán (1068 Budapest, Városligeti fasor 38.).

<< A JELENTKEZÉSI LAP LETÖLTHETŐ INNEN >>

forrás: MASZK

süti beállítások módosítása