Terasz.hu

A Magyar Színházi Portál tartalmi partnere, a a 2006-elején arculatában és tartalmában is megújult Terasz.hu online kulturális magazin a Magyar Tartalomipari Szövetség által hatodik alkalommal megrendezett eFestival pályázaton  a Mindennapjaink informatikája / eSzórakozás
kategóriában harmadik helyezést ért el.

A Terasz.hu a fiatal, feltörekvő művészetre koncentrál, a Budapest-központúsággal szemben figyelmet fordít a "vidéki" és a határon túli művészeti eseményekre, nem feltétlenül követi a divatos trendeket, nyitott az új kezdeményezések iránt, és fontosnak tekinti az elmúl évttizedek jelentősebb alakjainak megidézését.
A Terasz.hu rendszeresen foglalkozik a kortárs színházi, irodalomi, képzőművészeti és társadalmi eseményekkel, s kínál esszéket, elemzéseket, ajánlókat, különös hangsúlyt fektet az interjú műfajára, lehetőséget adva egy-egy alkotónak arra, hogy kifejtse a gondolatait. A kortárs tánc és színházi előadások fotóit kiemelkedően bő választékban találhatóak meg a Terasz.hu Galéria rovatában, illetve folyamatosan bővül az Ismeri? Ki kicsoda játék, mely kortársművészek portréinak felismerésével vonja be a játékba az Olvasót.

süti beállítások módosítása