Alexandra évvége

Az Alexandra Könyvesház Pódiumán az ünnepek után, december 27-én - idén utoljára- jelentkezik Kaszás Attila Diótörõ címû mûsorával. Ezúttal Gáspár Sándor sznmûvészt látja vendégül. December 30-án pedig már a szilveszerre hangolódva a Budapest Ragtime Band gondoskodik a jó hangulatról.


Gáspár Sándor  a Marat/Sade című darabban

December 27-én szerdán, 19 órától folytatódik Kaszás Attila Diótörő című műsora. Ebben a hónapban Gáspár Sándor színművész lesz a vendég.
Gáspár Sándort 1979 óta láthattuk a Vígszínház, a Katona, a Művész és a Thália színpadán. A Jászai Mari-díjas és Érdemes művész díjjal kitüntetett színész jelenleg az Új Színház társulatában játszik; Line Krutzon: Közeleg az idő, Michael Frayn: Még egyszer hátulról, Georges Feydeau: Bolha a fülbe, valamint Weiss: Marat/Sade című darabjában.


Gáspár Sándor  a Közeleg az idő című darabban

December 30-án szombaton, 19 órától a Budapest Ragtime Band gondoskodik a jó hangulatról, előszilveszteri koncertjükkel.
A Budapest Ragtime Band a magyar tradicionális jazzélet talán legpatinásabb együttese 1980-ban alakult főiskolát illetve Zeneakadémiát végzett művészekből. A zenekar célja a ragtime muzsika hagyományainak ápolása mellett több tradicionális amerikai zenei műfaj bemutatása, életben tartása. Vidám, kellemes hangulatú zenéjük minden korosztályt magával ragad!

süti beállítások módosítása