Szabó Réka: Véletlen

Szabó Réka koreográfus/matematikus a tudomány és a mûvészet játékos párbeszédét viszi színre Mérõ László és Vancsó Ödön matematikusok közremûködésével.  A darab is valószínûleg utoljára lesz látható Budapesten 2006. április 12-13 -án (Sz-Cs) 20.00 órától.

Szabó Réka: Véletlen Tovább

Az álom

Dan Puric a Bukaresti Nemzeti Színház színésze és nemzetközi hírû pantomimmûvész. "Csodálatos sztepptáncos és istenáldotta pantomimtehetség.  Már ez is elég lenne, hogy egy egész estére elragadja a közönséget, de Dan Puric több ennél: igazi clown, öniróniára hajló, a fekete humor elkötelezett…

Az álom Tovább

POSZT 2006

Április 1-én a hagyományokhoz híven eldõlt, hogy mely elõadások versenyeznek a hatodik alkalommal megrendezésre kerülõ  Pécsi Országos Színházi Találkozón 2006. június 8-17. között.

POSZT 2006 Tovább

A kertész kutyája

Lope De Vega legtöbbet játszott szerelmi cseljátékát mutatta be szombaton a Vígszínház Ács János vendégrendezésében. A színpad azt mutatja, hogy színházban vagyunk, egy színházi elõadást nézünk végig. Semmi sem veendõ komolyan. A könnyek kierõszakolhatóak erõsfényû lámpába pillantással. A mosoly…

A kertész kutyája Tovább

Weöres Sándor: Psyché

Dudás Dorottya Radnóti és Magiszter-díjas versmondó Weöres Sándor: Psyché címû pódium estjét láthatják az érdeklõdõk a Fringe Fesztivál keretében  2006. április 1-én, 21 órától a  Merlin Színházban.

Weöres Sándor: Psyché Tovább

Egy Bárkában eveztek

A Bárka Színház A Legyek Ura címû elõadása a "kiváló minõségû társulati összmunkáért" Fesztiváldíjat kapott a III. Gyermek- és Ifjúsági Színházak Biennáléján, Kaposváron. Az elõadás legközelebb július 28-án, 29-én, a Mûvészetek Völgyében, Pulán (szabadtéren!) és augusztus 10-én, 11-én Gyulán, a…

Egy Bárkában eveztek Tovább

Last minute programajánlat

A Bárka Színház ezúton tájékoztatja közönségét, hogy a szombat délután 14.00 órakor mûsoron lévõ Golding: A Legyek Ura c. darabjának elõadására felszabadult egy osztálynyi hely, ezért akinek még nincs programja a hétvégére, tervezhet  bátran a Bárkával.

Last minute programajánlat Tovább

TÁP - álláshirdetés

Állás! A TÁP Színház szervezõ-mindenest keres!Érdeklõdni lehet Vajdai Vilmosnál (chachacha@fbi.hu),vagy Karádi Róbertnél (06303024305, tap@chello.hu).

TÁP - álláshirdetés Tovább

1 év, 280 név, 316.000 könyv

Szinte észrevétlenül eltelt egy év. Éppen egy évvel ezelõtt nyitott meg Magyarország legnagyobb könyváruháza a Nyugati téren.  Április 1-jén, szombaton ünnepli az áruház elsõ születésnapját. Ez alkalomból egész nap színes programokkal várják önöket.

1 év, 280 név, 316.000 könyv Tovább

Színház a Budapest Fringe-en

Március utolsó hétvégéjén mûvészeti kavalkád helyszíne lesz a Károly Körút és környéke. 190 elõadás 14 helyszínen, több mint 1000 elõadóval. Ez itt a Budapest Fringe!

Színház a Budapest Fringe-en Tovább

Királyasszony lovagja

Újabb bemutatóra készül a Színház- és Filmmûvészeti Egyetem végzõs osztálya. Keszég László rendezésében Viktor Hugo ritkán játszott, a Királyasszony lovagja c.  drámáját láthatják az érdeklõdõk Színmûvészeti Egyetem végzõs hallgatóinak elõadásában.

Királyasszony lovagja Tovább

A szerelem írásjegyei

Az ELTE BTK színházi mûhelyeként alakult, immár 4 éve mûködõ Radikális Szabadidõ Színház bemutatja A szerelem írásjegyei címû szomorúvígjátékát. A darabot Formanek Csaba írta és rendezte, társulatának hathatós közremûködésével. Az elõadás sajátosan ötvözi a drámai, a fizikai és a látvány-színház…

A szerelem írásjegyei Tovább

III. Nemzetközi Monodráma Fesztivál

Négy alatt 15 produkció, a mûfaj legjobb hazai és külföldi képviselõivel -ezt kínálja a Nemzetközi Monodráma Fesztivál Egerben. "Egyszemélyes varázslat", hiszen a színész egymaga lép a színpadra tudásának és tehetségének teljes fegyverzetében, egyedül tárja fel a színház világát.

III. Nemzetközi Monodráma Fesztivál Tovább

A fesztivál és a macskák

A Marosvvásárhelyi Nemzeti Színház pénteki Hallottátok, mi esett meg útban a Fórum felé?! címû elõadásával zárult a Székely Színház 60. évfordulója. Ugyanezzel a produkcióval kezdõdött a tíz napos III. Interetnikai Színházi Fesztivál.

A fesztivál és a macskák Tovább

PR-evolution Dance Company

A PR-Evolution Dance Company két produkciója: Bartók mestermûvére, A csodálatos mandarinra Kun Attila készített koreográfiát (amelyet a Tavaszi Fesztiválon, március 20-án mutatott be és most ismét látható),  ezután pedig a fiatalon elhunyt angol koreográfus, Jeremy James My big pants címû darabja…

PR-evolution Dance Company Tovább
süti beállítások módosítása