G.Ö.R.CS

A G.Ö.R.CS címû produkció Kálloy Molnár Péter, Kálid Artúr és Gáspár András közremûködésével 2007. február 4-én vasárnap 19 órakor ünnepli a 100. elõadását a Vidám Színpad Kisszínpadán.

"A Görögök Összes Regéi és Cselekedetei műfaját tekintve egy kész tragédia, a Shakespeare Művek terméke. Ez az előadás a legmodernebb improvizációs technikával készült, munkatársaink a legmerészebb újításokat alkalmazzák..." (Kálloy Molnár Péter)

"Nem váratlan, hogy három nagyon tehetséges színész - Kálloy, Kálid és Gáspár - akik jól mozognak és énekelnek, valami nagyon szórakoztatót tudnak összehozni, bármilyen témát választanak is segédeszközül."
Józsa Ágnes (Criticai Lapok)


 
"Aki látta a három színész előző közös vállalkozását, az tudta mire számíthat. Az ismert angol drámaíró művei után most a nem kevésbé ismert bibliai történetek kerültek terítékre. A humort zsigereikben hordó színészek percenként más szereplő bőrébe bújnak és hihetetlen energiával, ötletgazdagon játsszák végig az előadást. A magyar színházi életben helye van az ilyen előadásnak, de talán nem baj, hogy ennyit kellett várni rá."
Hermann Irén (Zsöllye)

G.Ö.R.CS.
- Görögök összes regéi és cselekedetei -
- kész tragédia -
 
Írták:  A. Long, R. Martin, A. Tichenor
Írták még:  Kálloy Molnár Péter, Kálid Artúr, Gáspár András
Torzította és versek:  Kálloy Molnár Péter
L'Actor:  Gáspár András
Aki először megbotránkozott rajta:  Kálid Artúr
A csapat oszlopos tagja:  Mészáros Kata
Alapok:  Gyulai "Madi" Zsolt Zsenya
Filózófiai alapok:  Lestár Ágnes
Díszlettervező:  Blahó András
Koreográfus:  Lakatos János
Hang, fény:  Major Csaba, Dreiszker József
  
Tv-felvétel:  Takács Tamás, Kiss Csaba, Jaros Norbert, Balázs Kata, 

Forrás: Vidám Színpad

süti beállítások módosítása