Pongrác-kiállítás

Pongrác-kiállítás nyílik szerdán az RS9 Színházban, ahol 25 magyar színésznõ és színész által írt, Pongrác ihlette képregény-szövegeket hallhatunk.

Alkotók többek között:
Bencze Ilona, Détár Enikő, Für Anikó, Fésűs Nelly, Nagy Mari, Nyertes Zsuzsa, Hűvösvölgyi Ildikó, Rékasi Károly, Szerednyey Béla, Tahi Tóth László, Straub Dezső, Gergely Róbert, Lukács Sándor, Galkó Balázs, Sasvári Sándor, Csonka András, Cseke Péter, Dolhai Attila, Németh Kristóf

MEGNYITÓ IDŐPONTJA: február 28. (szerda), 15:00
HELYSZÍNE:RS9 Színház (VII.Rumbach S.u.9.)
A megnyitón az alkotók közül többen jelen lesznek!


PONGRÁC GONDOL, PONGRÁC KIÁLLÍT

PONGRÁC: gondolkodik, filozofálgat, az élet nagy kérdésein töpreng.

PONGRÁC a kretamagazin.hu oldalain kelt életre. Olyan figurát akartunk teremteni, aki naponta új elmekalandokba keveredik, aki a "csak vagyok, és a világ is van" állapotával megmosolyogtató színfolt ebben a mi internetes világunkban.

PONGRÁC aztán több lett. Kadosa-Kiss József figurájáról hamar kiderült, hogy sokunknál okosabb, megfontoltabb, gyermekibb és felnőttebb, derűlátóbb és jószívűbb, tapasztaltabb és kedvesen naivabb. Azóta is gondol. Minden nap.

S most PONGRÁC még híresebb lesz....

Most 25 neves színésznőt és színészt kértünk fel, hogy gondolkodjanak velünk. A rajzok, a képregények adottak voltak, ezekhez vártunk ötleteket. PONGRÁC gondolt - három képben.
Az eredményt egy kiállításon és az interneten tesszük közzé, többek között a Nyakunkon a Nyár! és a Millenáris Vidámpark című rendezvényen. Közben PONGRÁC is életre kel. Az esemény kétnapos, a Millenárison lesz április 28-29-én.

süti beállítások módosítása