Leánykérés

2007. május 3-án, A.P. Csehov egyfelvonásos komédiája, a LEÁNYKÉRÉS kerül bemutatásra a Magyar Színház színpadán,  magyar és japán mûvészek elõadásában.

 

Az I. részben a beregszászi Illyés Gyula Magyar Nemzeti Színház briliáns produkcióját láthatják nézőink. Játsszák:   TRILL ZSOLT, KACSUR ANDREA és TÓTH LÁSZLÓ, rendező:  VIDNYÁNSZKY ATTILA.
A II. részben  a tojamai Bungeiza Gekidán Színház "japanizált" előadását FUNAMOTO JUKIHITO, KOIZUMI KUNIKO és TANII JOSIO színművészek adják elő,  KOIZUMI HIROSI rendezésében.

A japán - magyar színházi kapcsolatok ápolásában elévülhetetlen érdemeket szerzett  PINCZÉS ISTVÁN, társulatunk Jászai Mari-díjas rendezője, akinek természetesen  a jelenlegi vendégjáték előkészítésében és lebonyolításában  is sok munkája van.

 

Pinczés István

 

Iglódi István, Gecsényi Görgyi és Téri Tibor egy megbeszélésen,
 a Bugeiza Gekidán Színház tagjaival

 

 

Koizumi Hirosi és felesége Debrecenben

LEÁNYKÉRÉS
KÖTÉNYBEN ÉS KIMONÓBAN
>>A vendégjáték részletes színlapja és ismertetője>>

Kapcsolódó link:
Pinczés István japán kitüntetése>>

 

Sajtótájékoztató: 2007. május 2-án, délután ˝ 5 órakor a Sinkovits Imre Színpadon.
Előadást tart NÁNAY ISTVÁN színikritikus.
Vendégeink:
Vidnyánszky Attila, a Bungezia Gekidán színház művészei és Pinczés István

2007. május 3-án, A.P. Csehov egyfelvonásos komédiája, a LEÁNYKÉRÉS kerül bemutatásra magyar és japán művészek előadásában!  Az I. részben a beregszászi Illyés Gyula Magyar Nemzeti Színház briliáns előadását láthatják nézőink, VIDNYÁNSZKY ATTILA rendezésében,  TRILL ZSOLT, KACSUR ANDREA és TÓTH LÁSZLÓ színművészek előadásában. A II. részben pedig a tojamai Bugenza Gekidán Színház "japanizált" előadását FUNAMOTO JUKIHITO, KOIZUMI KUNIKO és TANII JOSIO színművészek játékában,  KOIZUMI HIROSI rendezésében.

 

Eredeti cikk
FORRÁS: MAGYAR SZÍNHÁZ

süti beállítások módosítása