Hat Hét, Hat tánc

2007. június 29-én 20.30 órai kezdettel VÁRI ÉVA és KULKA JÁNOS fõszereplésével látható a nagy sikerû HAT HÉT, HAT TÁNC c. zenés vígjáték . Rendkívül szórakoztató színdarab barátságról, szerelemrõl, betegségrõl, arról, hogy milyen nehéz helyesen élni az életünket, és hogy csak egy igaz barát segíthet az elkövetett hibáink, illetve a régi fájdalmak és a magány elfeledésében.

 Szöveg: Parti Nagy Lajos
 
Szereplők:
LILY - Vári Éva
MICHAEL - Kulka János
 
Koreográfus: Király Attila és Sebastian Cortez 
 Jelmez: Jánoskúti Márta
Zenei vezető: Gebora György
Produkciós asszisztens: Fenyvesi Katalin 
 
Rendező: Ilan Eldad

Producer: Orlai Tibor
 
Lily, egy hatvannyolc éves idős asszony táncórákat készül venni otthonában. A "Hat táncóra hat hét alatt" tánciskola Michaelt utalja ki hozzá. A két idegen ember eleinte ellenségesen viszonyul egymáshoz, majd az órák elteltével egyre meghittebb és őszintébb barátság alakul ki közöttük.
 
1. óra - Swing
2. óra - Tangó
3. óra - Bécsi keringő
4. óra - Foxtrott
5. óra - Cha-cha-cha
6. óra - Kortárs tánc
 
Rendkívül szórakoztató színdarab barátságról, szerelemről, betegségről, arról, hogy milyen nehéz helyesen élni az életünket, és hogy csak egy igaz barát segíthet az elkövetett hibáink, illetve a régi fájdalmak és a magány elfeledésében. A vígjáték egy látványos és hangulatos színházi előadás forgatókönyve, melyben minden egyes jelenetnek megvan a maga hangulata az eltérő korokból származó táncokkal és zenékkel. Két rendkívüli szerep egy hatvan körüli vagy afölötti színésznőnek és egy negyvenes ötvenes férfi színésznek.
 
Előadás időpontja:
2007. június 29. este fél 9
(esőnap: 2007. július 1.)
 
 
Jegyek rendelhetők:
Email: kultkikoto@gmail.com
Telefon: 30/508-2801

 
 
 
 
 
 
 
 

süti beállítások módosítása