Bárka Kikötő

Hatodik alkalommal foglalja el a Bárka Színház a Mûvészetek Völgye egyik faluját, Pulát, ahol 2007. július 27. és augusztus 5. között tíz napon át reggeltõl reggelig szinte minden mûvészeti ág szinte minden korosztálynak minõségi programokkal kedveskedik.

Középpontban természetesen a színházi előadások állnak, de minthogy a Bárka maga is befogad vendégprodukciókat, irodalmi esteket, koncerteket és kiállításokat, a pulai másfél hét sem lesz idegen az Alföldi Róbert vezetése alatt megújult józsefvárosi teátrumtól.

Ízelítő az idei programokból:

A Bárkáról érkezik a Liliom, a Mulatság, az Iskola a határon és A Legyek Ura, továbbá fellép a Baltazár Színház, Gergye Krisztián és társulata...

A Kikötő koncertjein visszajáró csapatok (Egy Kiss Erzsi Zene, Besh o droM, Másik János...) és Pulán először fellépők bukkannak fel (Kispál és a Borz, Kiscsillag, Alexander Balanescu és Ada Milea, Delladap, Makám...).

A gyönyörű pulai templomban többek között fellép a Szent Efrém kórus, a pécsi Symphonic Brass Quintet, és itt lesz Varjú Olga József Attila-estje is.

Az irodalmi estek vendége lesz Spiró György, Kukorelly Endre, Parti Nagy Lajos, Garaczi László, Tolnay Ottó, Bertók László, Tóth Kriszta...

Éjszakánként Lars von Trier filmjeit vetítik, délelőtt 10 és 14 óra között a korábbi éveknél jóval gazdagabb gyerekprogram várja a kicsiket, utána pedig Kardos Róbert és Szikszai Rémusz vezetésével minden nap nyit a "Háború és Béke Vurstli", néhány napon át pedig zenétől lesz hangos Pula egész területe, mert a Bárka és a Mediawave együttműködésében nemzetközi zenei tábor működik majd.

süti beállítások módosítása