Musicalesték Nádasdladányban

A Nádasdy kastély ad otthont annak a musical-sorozatnak, melyet a Benkõ Gyula Színház mûvészei tartanak Nádasdladányban. A hagyományokkal bíró nyári játékok két év szünet után újra a felújított kastély parkjába idézik a musical irodalom legszebb darabjait.

Először augusztus 4-én, 19 órától Hűvösvölgyi Ildikó, Bachraty Gábor, Harsányi Erzsébet, Leskó János, Nagy Orsolya, Hompok Tamás és Schupp Gabriella fergeteges musicalshow-val eleveníti fel az Evita, a Hair, a Macskák, a Nyomorultak, az Elisabeth, a Romeo & Juliette, a Bestia, a Képzelt riport és számos világhírű musical legismertebb dalait.

Augusztus 18-án pedig W. Shakespeare műve alapján Bernard J.Taylor által írt SOK HŰHÓ c. musicalt láthatják az érdeklődők. A mű kontinens bemutatóját júniusban láthatta a budapesti közönség. A gyönyörű kastély ideális környezet a mű bemutatásához, melyben Harsányi Erzsébet / Póka Éva, Bardóczy Attila / Szabó Endre, Lőrincz Levente, Leskó János, Hompok Tamás, Schupp Gabriella, Vanya Tímea, Balázs Andrea, Monori Balázs, Fekete István, Tatai Zsolt, Berecz György, Juhász Péter segítségével idézzük fel a messinai vígjátékot.

Augusztus 26-án két előadást láthatnak a kastélyba érkezők. A KIS HERCEG című musical és a DANDIN, A MEGCSÚFOLT FÉRJ című előadások a kicsiknek és nagyoknak egyaránt nagyszerű szórakozást ígérnek. A musicalt a Benkő Gyula Színház, a komédiát a Budapesti Utcaszínház művészei adják elő.

A kastély további meglepetésekkel várja az előadásra érkező kedves közönséget.

Forrás: Benkő Gyula Színház

süti beállítások módosítása