Co.ffein Projects

A 2007. szeptemberében megalakult Co.ffein Projects "..mi legyen?" címû elõadása  ismét megtekinthetõ a budapesti Pinceszínházban május 29-én este 7 órakor. A négy táncosból álló társulat célja "Táncot az irodalommal, drámát a zenével egyesíteni. Friss formanyelven megszólalni".

A januárban már nagy sikert aratott előadással három hónap után jelentkezik ismét a Co.ffein Projects. A korábbi előadások története mellett a közönség saját szája íze szerint formálhatta a stílust is, és így a mostani előadás megújult formában látható a színpadon. A nézők kívánságait továbbra is Szemán Béla foglalja csokorba, míg az átalakult szereposztásban Dobi András, Hancz Alexandra, Reisenbacher Balázs, Schnetz Johanna és Várnagy Kristóf táncművészek alakítják az előadás menetét. Az előadók a mozdulatok mellett a színészi alakításra is nagy hangsúlyt fektetnek, így a test mellett a gesztikuláció és a mimika is majdhogynem főszerepet kap.

Az előadás a mai fiatalok kapcsolatait mutatja be a média szemszögéből, valamint a darab közepétől bemutatott pálfordulás egyfajta görbe tükröt mutat a mai magyar közéletnek. A nézők elképzeléseik vagy korábbi élményeik alapján maguk alakíthatják a történetet, és fel kell tenniük magukban azt a kérdést is, hogy mi legyen?. A mindent elárasztó derűs semmi, vagy a mondanivalóval bíró művészet. Így válik a darab teljes egésszé, melyben a mai kultúra minden oldalát megismerhetjük.

A Co.ffein Projects "..mi legyen?" című darabja 2008. május 29-én tekinthető meg 19 órától a budapesti Pinceszínházban (1093. Török Pál u. 3). Jegyek igényelhetők a nagyobb jegyirodáknál, illetve a színház pénztárában.

Forrás: Coffein Projects
Fotók: Sarvady Mátyás

süti beállítások módosítása