ANTRÉ III

A Városi Színház Kht.  "ANTRÉ III" címmel országos  pályázatot hirdet a 2008/2009-es színházi évadra, megújuló stúdió színházi helyszínein bemutatandó,  független színházi produkciók próbafolyamatainak befogadására.

Új utakat kereső, professzionális prózai és zenés előadások terveit várjuk, amelyek  különleges adottságú színházi tereinket és azok társadalmi környezetét  kihasználva, a fiatal generáció életének ellentmondásait, tabuit kívánják megfogalmazni, alkotásuk középpontjába állítani.

Független társulatok jelentkezését várjuk, amelyek a produkció elindításához rendelkeznek anyagi forrással és tervezik az elkészülő előadás hazai és nemzetközi bemutatását.

Szinopszist, színlaptervet, a próbafolyamat és a bemutató időpontjának megjelölését, a továbbjátszás lehetőségeinek kidolgozását és részletes, valós költségvetést várunk a produkciós vezetőtől.

Előnyt élveznek azok a pályázatok, amelyek vállalják, hogy a nyár folyamán legalább 10 napos műhelymunkát és ennek nyomán műhelybemutatót tartanak.

A nyertes pályázók számára ingyenesen biztosítunk próbalehetőséget, infrastruktúrát műhelyházainkban.

A repertoárra kerülő előadások számára pedig legalább a teljes napi bevételt.

A pályázatokat június 20-ig fogadjuk.

További felvilágosítás:
Szalai-Szabó István
Városi Színház Művészeti Kht. H-1089. Budapest. Kálvária tér  6.
+36-20-351-27-27
      siraly50@gmail.com, varosiszinhaz@gmail.com

süti beállítások módosítása