Operett-Musical Gála

A musical irodalom legszebb dalaiból ad elõ válogatást a komáromi Magyar Lovas Színház, látványos lovas elemekkel színesítve.
Népszerû magyar musicalsztárok, valamint a Sziget Színház fiatal társulata énekel részleteket többek között Az Operaház fantomja, az Evita, a Hair, a La Mancha lovagja, az István a király, az Elizabeth címû musicalekbõl, valamint a közkedvelt Zorro címû filmbõl.

Természetesen a nézők magyar kedvencei is felcsendülnek, mint pl. a Honfoglalás című film dala, a Kormorán népszerű dalai vagy Petőfi egy-egy megzenésített verse.
A műsor különlegessége, hogy a dalokat az énekesek lóháton adják elő. Az előadásban helyet kapnak olyan látványos lovas elemek is, mint például a tandemhajtás, lovak fektetése, üldözés és a lovak szabadon engedése.
A lovas jelenetek szakmai színvonalát a Nemzeti Lovas Őrség komáromi alegysége garantálja.
Az előadások különlegessége a lóháton előadott színészi játék mellett a fény és hanghatásokkal, különleges látványelemekkel gazdagított lovasbemutató. Egy-egy alkalommal 30 színész és majdnem ugyanennyi ló és lovas együttes munkáját Pintér Tibor színművész koordinálja. Márkos Attila pedig a lovakat és a lovasokat készíti fel.
Az idei évadban még a társulat október 18-án a Cirkuszhercegnőt mutatja be, november 8-án Pintér Tibi barátait hívja meg egy közös előadásra, december 6-án pedig egy Mikulás-Karácsonyi hangulatú lovas előadásra invitálják a nézőket az Első Magyar Lovas Színházba, Komáromba.

-----------
Operett-Musical Gála
2008. szeptember 20. 18.00 Komárom

süti beállítások módosítása