Játszóhely felhívás

A Prizma Színház egész évben várja azon független és diákszínjátszó társulatok jelentkezését, akik legalább 50 perces színházi (performansz jellegû, prózai, táncos vagy egyéb) produkciójukat szeretnék bemutatni. A kb. 10 órányi, (egyeztetés szerinti) próbalehetõséget, a színháztermek használatát, az elõadások hirdetését, valamint a technikai hátteret a csapatok számára ingyen biztosítják.

Kedves Csapatok!

Továbbá várjuk 4-6 fős, vállalkozó kedvű csapatok jelentkezését, akik szeretnék megmérettetni magukat a Prizma Impró Esteken.
A Prizma Színház színpadán hetente fellépő társulatok előadásain kívül Budapesten először látogatható rendszeres formában a Nyugat-Európában régóta közkedvelt színházi műfajnak számító improvizatív, színészi tréningek alapjául is szolgáló játék, az Impró Est. A kanadai alapokon nyugvó "Match d'improvisation" nevű színházi műfaj ihlette improvizációs meccs során egymással versenyző csapatok adnak elő 2-3 perces jeleneteket, melyeknek címét, műfaját és az egyes etűdökben teljesítendő egyéb feladatokat a bíró és a közönség adja. A csapatok a nézők szavazatai alapján szerezhetnek pontokat.
Célunk, hogy a játék során az igényes szórakoztatás mellett valódi találkozás jöjjön létre: színházzal, egymással, önmagunkkal.
Az Improvizációs esteket vezeti: Keserű Imre

Érdeklődni és jelentkezni lehet:
E-mail cím: info@prizmaszinhaz.com
Telefon: 06205278401 - Boross Martin
www.prizmaszinhaz.com

süti beállítások módosítása