masolat MI JÖHET MÉG?! (Magyar Színház)


2008. október 31-én,
pénteken, mutatjuk be a Magyar Színházban Cole Porter MI JÖHET MÉG?! címû világhírû musical komédiáját. 

A fõszerepeket SZULÁK ANDREA, BODROGI GYULA, BÉRES ILONA, AUKSZ ÉVA, JEGERCSIK CSABA, CSENGERI ATTILA, HÜSE CSABA játsszák, olyan mûvészek társaságában, mint:    SOLTÉSZ BÖZSE, CSERNA ANTAL, BEDE FAZEKAS SZABOLCS, RANCSÓ DEZSÕ, MIHÁLYI GYÕZÕ, FILLÁR ISTVÁN, SZÜCS SÁNDOR. Az elõadás rendezõje: IGLÓDI ISTVÁN.

Cole Porter musicalje, a  MI JÖHET MÉG?! - eredeti címén Anything Goesa ’30-as években játszódik, egy Londonba tartó luxushajó fedélzetén, ahol szokatlan vendégsereg gyülekezik.

Szulák Andrea

Bodrogi Gyula, Mihályi Győző

Béres Ilona

 

Auksz Éva, Jegercsik Csaba

Itt van többek közt a jó családból származó, eladósorban lévő Hope Harcourt és anyja, Evangeline, aki a társadalmi státusz fenntartása érdekében egy brit lordhoz, Evelyn Oakleighoz szándékozik lányát hozzáadni,  egy Yale-öregdiák, jelenleg new yorki üzletember és gyakorló tőzsdecápa Elisha Whitney a kissé szeleburdi,  ámde annál szerelmesebb asszisztensével, Billy Crockerrel, akinek tulajdonképpen nem is kellene a hajón lenni, egy hittérítőből lett szexi dizőz, Reno Sweeney a maga angyalaival, egy gyakorló hittérítő megtért szerencsejátékosokkal.... Felbukkan továbbá egy kétes hírnévre vágyó, kétbalkezes, ámde rettenthetetlen gengszter, Tejbetök Martin, és macája, Erma, s ezzel megkezdődik a félreértések, szerepcserék, szerelmi csalódások-háromszögek-békülések, beharangozott-lemondott- elhalasztott-elcserélt kézfogók végeláthatatlan sora...

Csengeri Attila, Szulák Andrea

 

Cserna Antal, Soltész Bözse

Középen Szulák Andrea

 

Bodrogi Gyula, Béres Ilona

Cserna Antal, Bede Fazekas Szabolcs, Rancsó Dezső

A darabot 1934-ben mutatták be New Yorkban, majd Londonban, a Westend színpadán is játszották.   Az előadás  filmváltozatát kétszer 1936-ban és 1956-ban is elkészítették, a férfi főszerepet mindkét alkalommal Bing Crosby alakította. A mű időtállóságát bizonyítja, hogy az eredeti bemutatót követően azóta háromszor újították fel a Broadwayn, és   számtalan bemutatója volt a világ legkülönbözőbb zenés színházaiban. Most 74 év után, magyar színpadon is látható lesz a méltán világhírű musical.

Jelenet az előadásból

Jegercsik Csaba, Szulák Andrea

Auksz Éva, Csengeri Attila, Béres Ilona, Bodrogi Gyula,
Szulák Andrea, Jegercsik Csaba

>>Részletes szereposztás és ismertető<<

Fotók:
Korniss Péter

süti beállítások módosítása