Illényi Katica estje

Illényi Katica elõadói estjén ének és hegedû hangján szólalnak meg a szerel♥mesék, a hol vidám, hol szomorú, de minden korosztályt megérintõ, meghitt hangulatú elõadáson.

Illényi Katica izgalmas előadói esttel örvendeztette meg a közönséget a Tivoli színházban január 23-án, a Premierre minden jegy elkelt.  A nagy érdeklődésre való tekintettel az előadást havi két alkalommal műsorára tűzni a Tivoli Színház. A következő időpontok február 8-a és 15-e, melyre még korlátozott számban kaphatóak jegyek.

A művésznő számtalan sikeres koncertet tudhat maga mögött. Mégsem pihen, hanem az új feladatra koncentrál. Régi vágya teljesül ezzel, hiszen az ének, a zene mellett, most egy kis színházat is belevarázsol az előadásba azzal, hogy mesélni fog a dalok között. A közönség, pedig elmerenghet vele és elgondolkozhat mitől nő a nő, mitől férfi a férfi, és miért szeretnek egymásba.

Katica szeretettel vár mindenkit és igazi meséket ígér a hegedű hangján!

"Miért van szerelem"?

Miért van az, hogy senkit nem kerül el, hogy egyformán érvényes kicsire - nagyra, idősre és fiatalra?

Miért gondoljuk, hogy vannak dolgok, ’melyek csak velünk történhetnek meg: a mindent elsöprő érzelmek, a világot átformáló szenvedély, féltés és féltékenység, a reményvesztett várakozás, a vágyak vihara vagy a beteljesült boldogság?

Egy dologban biztosak lehetünk: minden hangulatról írtak már dalt. S a dalokon keresztül talán megérkezik a válasz.

Zongorán kísér: Silló István / Darvas Ferenc

 

süti beállítások módosítása