Szputnyik közlemény

Fontosnak tartjuk, a színházba járási tudatosságot. Ezért közölnünk kell Önökkel, hogy Bérháztörténetek 01. elõadást február 7. és 9. után legközelebb március közepén láthatnak. Aki még idén télen akarja megtapasztalni a budapesti bérházvalóságot, rendeljen jegyet most!

Előadás időpontok februárban:

SZOMBAT (február 7.) - 22:00 h
HÉTFŐ (február 9.) - 20:00 h
Helyszín: MU Színház

Jegyek rendelhetők személyesen a 466-4627 vagy a 209-4014 telefonszámon illetve a szinhaz@mu.hu e-mail címen, valamint az Interticket hálózatán.

MINDANNYIAN BÉRLŐK VAGYUNK

Egy hosszú utazás első állomása lesz - reméljük - a Bérháztörténetek 01. Mondhatnánk azt is - a frissen érettségizett tizennyolc éves mosolyával - hölgyeim és uraim! Köszöntjük Önöket első albérletünkben! Első albérletünkből most csak a nappalit mutatnánk meg - a többit szíveskedjenek sejteni. Enyhén szólva is steril tér ez a nappali - de bárhová leteríthető egy matrac. Az albérlet valósága közös valóságunk: egy előadásnyi sűrített mikroorganizmus-látlelet, ahol az organizmusok élete tarthat egy percig, de egy örökkévalóságig is. Egy színház dolgozói, egy bérház lakói, de szerencsés esetben egy metrószerelvény utasai is egész társadalmunk keresztmetszetét mutatják. Nehéz feladat elé állítjuk magunkat: színpadi térbe sűríteni egy, adott esetben már önmagában végtelen sűrűségű valóságot, egy bérház valóságát. Lakók és bérlők, vendégek, és lakásfoglalók, nézők és színészek találkoznak, vagy mennek el egymás mellett köszönés nélkül a Bérháztörténetek 01.-ben. A lakás mindenesetre zsúfolt lesz - el kell helyeznünk a húszfős Halastó kórust is. De hát mikor volt egy albérlet tágas?
Jöjjenek bátran - hiszen mindannyian bérlők vagyunk.


SZPUTNYIK HAJÓZÁSI TÁRSASÁG - MODERN SZÍNHÁZ
ÉS VISELKEDÉSKUTATÓ INTÉZET - LABOR

BÉRHÁZTÖRTÉNETEK 0.1

Fábián Gábor
Gera Marina
Koblicska Lőte
Szabó Zoltán
Tóth Simon Ferenc
Jankovics Péter
Hay Anna
Székely Rozália
eh.
Gyabronka József mv.
Csákányi Eszter mv.
Lukáts Andor mv.
Pető Kata
Pálfalusi Zsolt

Special guests:
Keresztes Tamás, Hajduk Károly

szöveg: Juhász Kristóf
dramaturg: Turai Tamás és Ari-Nagy Barbara
zene: Keresztes Gábor, Sztojanov Georgi
kórus: Soharóza
a rendező munkatársa: Tóth Péter

rendező: Bodó Viktor

 

Fotók: Simon Tóth Ferenc
Forrás: SZPUTNYIK HAJÓZÁSI TÁRSASÁG - MODERN SZÍNHÁZ
ÉS VISELKEDÉSKUTATÓ INTÉZET - LABOR

süti beállítások módosítása