TÁPéntek a Tűzraktérben

A TÁP Varieté Performansz és Színház a 2008/2009-es színházi évadban is folytatja sajátos mûködését: heti rendszerességgel, különbözõ színházi akciókkal várja közönségét MINDEN PÉNTEKen (és más napokon is!) új bázisán, a TÛZRAKTÉRben, az I. emeleten található kamara-termében.

 

A Táp Varieté Performance és Színház bemutatja:
2009. február 13. PÉNTEK 22:30 óra TŰZRAKTÉR
Vendégünk a ForteDanse Társulat: Fertő, avagy fizikai istenkísértés és monodrámaátok laza füzérben

Szereplők:
Andrássy Máté, Blaskó Borbála, Bora Gábor, Földeáki Nóra, Kádas József, Krisztik Csaba

A Tűzraktér olyan kulturális-társadalmi gyülekezőhely és tér, amely összeköt, befogad és új gondolatokkal teli, kreatív létre ösztönöz. Tavaly május óta a terézvárosi Hegedű u. 3. szám alatti 5100 négyzetméteres épületben működik. Célja továbbra is egy speciális befogadó hely megteremtése minden kísérletező, alkotókedvű hazai- és nemzetközi művész számára. A látogatókat kiállítások, színházi produkciók, táncelőadások, koncertek, performanszok, irodalmi estek, könyvbemutatók, elméleti előadások, fesztiválok és divatbemutatók várják.
Kezdés minden alkalommal 22.30 órától.

A részletes programról, műsorról érdeklődj a tapszinhaz@szinhaz.hu e-mail címen vagy a +36-20-249-1962 telefonszámon.
Vagy egyszerűen figyeld a honlapunkat: www.tapszinhaz.hu
 
"Nem másokon gúnyolódnak. Önmagukat teszik (virtuózan) nevetségessé. Vállalják komolykodásuk, előadói fontoskodásuk kínosságát. Megmutatják, mennyi alanyi nekifohászkodást igényel a rossz színház. Milyen mélyről fakad a tehetségtelenség és az alkalmatlanok szerepvállalása. Bölcseleti alapon hülyülnek. Elvből tiszteletlenek. Rendes, fölkészült anarchisták." - Molnár Gál Péter, kritikus

süti beállítások módosítása