Pókerrel a színészetért

A póker népszerûsége az utóbbi években hihetetlen mértékben növekedett, és a játék egyre gyakrabban szolgál jótékonysági törekvések alapjául is. Ezúttal az Európa legnagyobb elektronikus pókertermével rendelkezõ Monte Carlo Budapest ragadta magához a kezdeményezést, és színészeknek szóló jótékonysági pókerversenyt hirdetett.

A felhívásra közel 100 művész jelentkezett, köztük olyan ismert arcok, mint Galambos Erzsi, Csala Zsuzsa, Szilágyi Tibor, a Jóban Rosszban sztárja, Előd Botond, vagy az Operett Színházból ismert Kerényi testvérek.
A versenyen kiderül, ki mennyire profi a szakmájában, mennyire játssza jól a Pókerarc szerepét. A színészi játék mellett természetesen szükségük lesz stratégiai gondolkodásra, a játékostársak reakcióinak elemzésére, és persze némi szerencsére is. Érdemes benézni, és megfigyelni, mire képes 100 hivatásos színész a póker asztalok mellett.
A verseny összdíjazása 800.000 Ft, amelyből 500.000 Ft-ot két színészalapítvány, a Várkonyi Zoltán Alapítvány a Színház- és Filmművészeti Főiskoláért és a Segítsünk Alapítvány támogatására fordítanak.

---------------
Monte Carlo Budapest jótékonysági pókerverseny
Helyszín: Dorottya utca 2-4. (Vörösmarty tér)
Időpont: 2009. február 22., vasárnap, 11 órától

 

süti beállítások módosítása