7x (hétszer) a Madáchban

Áprilisban Erdélyi Tímea és Nagy Sándor együtt lép a Madách Színház Tolnay Szalonjának színpadára, Az Illés Györgyi által írt és rendezett 7x (hétszer) címû produkcióval.

Nagy Sándor a Madách Színház népszerű színésze, a háromszoros platinalemezzel büszkélkedő Adagio zenekar egyik frontembere most megint valami meglepetésre készül.

Megfigyelték a gorillákat az állatkertben? Kifejező a tekintetük, nézik, kóstolgatják, vonzzák, szeretik, gyűlölik egymást, akár az ember.
Vegyünk egy általános jelenetet férfi és nő között, nézzük meg, hogy teljesen különböző karakterekkel, más-más helyzetekbe helyezve, hogy szólnak ugyanazok a mondatok?
Lassan rájövünk, hogy az ösztönök mindenkinél közel egyformán működnek, legyen az illető öreg, fiatal, színész, vámpír, majom, vagy ufonauta. Erről szól a 7x (hétszer).
Egyszerűen nem engedi meg az előadás, hogy ne nevessünk egy nagyot akár saját magunkon is.

Erdélyi Tímeának, a Barátok közt egykori Tildájának nevét egyre gyakrabban olvashatjuk - többek között a Szegedi Nemzeti Színház oldalán - olyan előadások fűződnek nevéhez, mint A diótörő, Mr. A., és A kávéház
Az ezerarcú Tímea, aki a Színház és Filmművészeti Egyetemen Zsámbéki Gábor - Zsótér Sándor osztályában végzett, most Nagy Sándor oldalán lép a közönség elé április 30-án a Madách Színházban.

süti beállítások módosítása