Szezonnyitó a Városmajorban

Pest Budára költözik! jelszóval a József Attila Színház vendégjátékával nyit ma este a Városmajori Szabadtéri Színpad. Négy júniusi estén négy fergeteges vígjátékot láthatnak a nézők, olyan neves művészek közreműködésével, mint Besenczi Árpád, Zöld Csaba, Gesztesi Károly, Schnell Ádám, Ullmann Mónika, Bodrogi Gyula és Esztergályos Cecília.

bergyilkos_400
Jelenet a Bérgyilkos c. előadásból
fotó: Szkárossy Zsuzsa

A június 11-ére, csütörtökre meghirdetett előadás, Francis Veber Bérgyilkos a barátom című komédiája - amelyben a felesége után Párizsba utazó férj különös kalandokba keveredik a szomszédos hotelszobában lakó bérgyilkossal, hogy visszaszerezze a nő szerelmét - félbeszakadt az eső miatt, így június 12-én, pénteken kerül bemutatásra, 20 órától. A megváltott jegyek érvényesek az esőnapra, illetve becserélhetők egy másik előadásra.

Június 13-án, szombaton folytatódik a sorozat Edward Taylor Legyen a feleségem című vígjátékával. Június 18-án, csütörtökön Ray Cooney és John Chapman Kölcsönlakás című bohózata lesz műsoron, június 20-án, szombaton pedig Ray Cooney és Tony Hilton Négyesikrek című bohózata.

A vendégjáték-sorozathoz egy „Négyesikrek-akció" is kapcsolódik: a József Attila Színház bármely városmajori előadására vásárolt 3 db jegy mellé a negyediket ajándékba adják.


Forrás: Szabad Tér Színház

süti beállítások módosítása