Színházi Világnap a Katonában

Március 27-én, a Színházi Világnapon számos esemény lesz a budapesti Katona József Színházban. Délelőtt 11 órától az érdeklődők A szerelem diadala című készülő produkció nyílt próbáját tekinthetik meg. Erre más produkciók esetén csak a pártoló tagoknak van lehetőségük, most azonban minden érdeklődő számára biztosítják ezt.

IMG_0286
Pálmai Anna és Ónodi Eszter A kétfejű fenevad c. előadásban

 

Akik izgalmasnak találják, hogy egy új produkció próbafolyamatába máskor is betekintsenek, azoknak lehetőségük lesz arra, hogy akár a helyszínen belépjenek a pártoló tagok sorába, hiszen a színház közönségszolgálati irodája aznap 11-23 óra között lesz nyitva. Csak ezen a napon az érdeklődők az áprilisi előadásokra 33 % kedvezménnyel válthatnak jegyet többek között Kocsis Gergelytől, Máté Gábortól, Nagy Ervintől, Ónodi Esztertől és Szacsvay Lászlótól. Este A kétfejű fenevad előadása után közönségtalálkozó lesz, ahol az érdeklődők a produkció alkotóival találkozhatnak.

Tovább folytatja a színház a kedvezményes előadásaink sorát. A Barbárok és a Sáskák előadásai után, áprilisban és májusban a Gothár Péter által rendezett Kutyakeringő című produkciót tekinthetik meg az érdeklődők 33 % kedvezménnyel.

forrás: Katona József Színház

süti beállítások módosítása