Új bemutató a Garzonszínházban

Új bemutató készül a Garzonszínházban. Dollár Papa Gyermekeitől A Nyomorultak című drámát láthatjuk - amely nem ALAIN BOUBLIL és CLAUDE-MICHEL SCHÖNBERG musicalje és nem VICTOR HUGO regénye alapján készült.

Varga_Balzs_Kiss-Vgh_Emke_s_rdg_Tams

 

2009 tavaszán három fiatal pályakezdő színész, Dollár Papa gyermekei összeálltak és saját erejükből önálló színázi produkciót hoztak létre, így reagálva a minden képzeletet felülmúló munkanélküliségre és az elhelyezkedési nehézségekre. Tanulmányaikat a Kaposvári Egyetem Művészeti Főiskolai Kar (KEMFK) színész szakos hallgatójaként folytatták 2006-2009 között Mohácsi János osztályában. Különleges helyszíneken, az adott tér sajátosságira koncentrálva szeretnének létrehozni olyan színházi eseményeket, melyek nem a megszokásból, a színészi rutinból, hanem az adott pillanat valóságából építkeznek és merítenek ihletet, azaz helyspecifikus élő színházat.

 

Nyomorultak3

 

"Az ember egész földi létének lényege a Másik Fél keresése. Nem számít, ha valaki a tudás, a pénz, vagy a hatalom hajszolása mögé bújik. Akármit ér is el, nem lesz tökéletes, ha közben nem talál rá a Másik Felére."

Paulo Coelho

 

A nyomorultak

Tóth Erika - KISS-VÉGH EMŐKE
Heller Ákos - VARGA BALÁZS
Salgó Tibor Obama - ÖRDÖG TAMÁS

Helyszín:
Valahol a Nyugatinál

Időpontok:
2010. június 25. és 26. mindkét nap 18.00. és 20.30. órai kezdettel


Nyomorultak1

 

Néha szeretnénk tudni, vajon kibontakozhat-e szerelem, s hosszú távon is fennmaradhat-e a jó kapcsolat két ember között. Van eszköz, mód arra, hogy ezt megjósolhassuk?

Bert Hellinger pszichoterapeuta szerint a testi-lelki bajok hátterében nem feltétlenül csak az ember saját életében lezajlott történések játszanak szerepet. Úgy gondolja, az egyén sorsa elválaszthatatlanul összefonódik tágabb értelemben vett családtagjainak sorsával. Szerinte létezik egy közös családi lélek: egy energiamező, amelyben mindenki benne van, aki valaha a családhoz tartozott. Ez a családi lelki mező több, mint részeinek összessége: saját működési mechanizmusa van, melynek révén képes az egyén életét befolyásolni.

Ha ez az energiamező, illetve az ebben uralkodó szigorú törvények sérülnek, az egyén testileg és lelkileg megbetegedhet, vagy egyszerűen rosszul érezheti magát a bőrében. Az is előfordulhat, hogy „csak" párkapcsolati problémákkal fog küszködni. Hellinger elméletét sokan kritikával illetik, mivel a legkeményebb patriarchális társadalom alapjain nyugszik.

 

A jegyfoglalás menete:
Az előadása előzetes jegyfoglalás szükséges az atorta@windowslive.com e-mail címen.

Válaszlevelünkben minden szükséges tudnivalót közlünk Önökkel.

A helyszín körlátozott befogadóképességű.

A jelentkezéseket a beérkezés sorrendjében tudjuk elfogadni, ezért kérjük, részvételi szándékát mihamarabb jelezze.

A speciális helyszínek miatt kényelmes, meleg öltözetet javaslunk.

Az előadás csak 18 éven felülieknek ajánlott.

forrás: Garzonszínház

süti beállítások módosítása