KÖR Színházi Vetélkedő

A budapesti Katona József Színház, az Örkény István Színház  és a Radnóti Miklós Színház színházi vetélkedőt hirdet budapesti, vidéki és határon túli középiskolások számára.

 

slide_vetelkedo


K.Ö.R. - Színházi Vetélkedő
FELHÍVÁS

 

A vetélkedőre olyan fiatalok jelentkezését várjuk, akik érdeklődnek a színház és a drámairodalom iránt. A jelentkezők a tanév során 3 alkalommal 1-1 feladatsort kapnak (emailen vagy postai úton), melyben kreatív gyakorlati feladatok (jelenetírás, plakátkészítés, díszlet- és jelmeztervezés stb.), illetve elméleti kérdések szerepelnek.

A feladatsorokat a színházak művészei állítják össze és a megoldásokat is ők értékelik pontozással.

A vetélkedő utolsó fordulójaként 2011 tavaszán egy döntőre kerül sor a Radnóti Miklós Színházban, a legjobb eredményt elért csapatok részvételével és a színházak művészeinek közreműködésével.
A jelentkezés ingyenes, és a vetélkedőn eredményesen szereplő csapatok értékes nyereményekben részesülnek. A legjobb részeredményeket és egyedi megoldásokat külön díjazzuk.

A vetélkedőre 3-6 fős csapatok jelentkezését várjuk.

 

A JELENTKEZÉS MÓDJA:

Jelentkezni interneten keresztül lehet a vetelkedo@radnotiszinhaz.hu címen, illetve postai úton, a Radnóti Miklós Színház Titkárságán, a 1065 Budapest, Nagymező u. 11. címen.

Mindkét esetben mellékelni kell a kitöltött nevezési lapot, amely letölthető ITT >>> JELENTKEZÉSI LAP

Jelentkezési határidő: 2010. október 18.

További információ és bővebb felvilágosítás a Radnóti Miklós Színház titkárságán, a: 061/ 342-0188-os számon kapható.


forrás: Radnóti Miklós Színház

 

szoro_5c2_RGB

süti beállítások módosítása